Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Vile

Poklanjamo vam magični vodič kroz čarobno kraljevstvo.

Svaka predivno ilustrirana stranica ove krasne knjige autorice Alison Maloney prikazuje dio vilinskog svijeta – od Vilinskog carstva do vilinske magije.

Upoznajte najpoznatije vile: Zvončicu, Zubić vilu i zlu vilu iz Trnoružice. Zavirite u uobičajeni vilinski dom te dvorac vilinske kraljice Titanije u kojem se vile skupljaju i održavaju svoje proslave. Upoznajte se s načinom života vila, što jedu, kako se zabavljaju, čega se boje te kako se odijevaju u koje godišnje doba. Nikako ne propustite doznati kako pratiti tragove koje vile ostavljaju po domovima djece koju posjećuju ili njihovim vrtovima.

Vile predstavljaju svijet fantazije i snova, one očaravaju djevojčice širom svijeta, koje se žele odijevati kao ta nježna stvorenja te zamišljaju njihov zadivljujući svijet. Rastvorite cvijet, otvorite pojedine dvorane u dvorcu vilinske kraljice, prolistajte vilinsku kuharicu, izvucite modne detalje i pročitajte knjigu vilinskih čarolija jer ova knjiga sadrži sve što trebate znati o vilama. Povrh svega toga, dobit ćete i vilinska krila!OSVOJI KNJIGU I UĐI U ČAROBNI SVIJET VILA

Profil i She.hr poklanjaju vam primjerak knjige "Vile" autorice Alison Maloney.

Ako želite svoju djecu uvesti u čarobni svijet vila i vilinskih kraljica, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom VILA, te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ova knjiga možda postane vaša!

Nabroji bar tri vile koje možeš upoznati u ovoj knjizi!

Vaše prijave primamo do 03. kolovoza, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnica ove prekrasne knjige je Kristina Korač. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju knjige primiti će na mail.
Vaš She.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

Darivanje

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

Darivanje

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.