Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Vizija vjenčanja na sajmu

Sretni dobitnici na manifestaciji "Dani vjenčanja".

Najsretnije djevojke, a uskoro žene na „Danima vjenčanja“, mogle su sudjelovati na projektu "Budi mladenka". Sretne dobitnice koje su se prethodno prijavile u nekoliko trenutaka izgledaju spremne zakročiti prema oltaru.

Jedna od mladenki spremnih na make over je i Ivana Pranjić iz Zagreba čije je vjenčanje zakazano za 29. svibnja sljedeće godine.

– Još samo nisam odabrala fotografa i vjenčanicu. Ovaj sajam mi je uvelike pomogao, imam skoro sve, a sad bih mogla znati kako ću izgledati na svoj pravi vjenčani dan, rekla je Ivana.

Za početak joj je Vlatka, frizerka iz salona " W " napravila laganu punđu, a nakon toga je na red došla šminka. Decentni make up Dermalogica i Jane Iredale je oduševio mladenku.

– Imam malo vremena za napraviti frizuru, a kako se Ivana udaje u svibnju kada u zraku ima puno vlaga, najbolje je da je frizura dignuta, kaže Vlatka, koja je inače druga u državi na natjecanju u pravljenju najboljih vjenčanih frizura.

S veseljem se očekivala preobrazba iz casual odjeće u veličanstvenu vjenčanicu. Ivana je zablistala u otvorenoj haljini salona Katjusha.

A tko je najsimpatičniji par?

Ipak najveći osmjeh je blistao na licima „Najpara“. Novitet koji je organizacijski tim sa „Dana vjenčanja“ radio s veseljem sretnim budućim mladencima dao je sve što se može poželjeti za vjenčanje.

Sve što su trebali napraviti je slikati se uz plakat kojem fale upravo dva mladenačka lica. Ovu bogatu nagradu osvojili su Anita Budimir i Domagoj Čale.

– Još smo u stanju šoka, šetali smo se između štandova i odjednom su nas prozvali. Tek kasnije ćemo shvatiti što smo dobili. Hodamo tri godine i tek smo se nedavno zaručili. Na sajam vjenčanja smo došli pogledati što ima, a ispalo je da sad skoro sve imamo, rekla je Anita.

Par je naime dobio sedmodnevno putovanje na Mljet, vjenčanicu Nancy, Croata odijelo, poklon iz zlatarne Koci, osiguranje, izbjeljivanje zubi, limuzinu i još mnogo toga.

Mladenke, mladoženje, ili samo slučajni prolaznici na ovim „Danima vjenčanja“ mogli su dobiti viziju dana iz snova koji ime se smiješi u budućnosti.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Moderan način života i okolišni čimbenici nepovoljno utječu na integritet kože, a time i na njezinu hidriranost.

Beauty report

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske...

Video box 1

Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se zadnji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima,...

Savjeti i preporuke

Zahvaljujući aktivnim sastojcima koji djeluju sinergijski, PowerBright Dark Spot Serum djeluje vrlo brzo, pa je već nakon nekoliko dana korištenja vidljivo kako hiperpigmentacijske mrlje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.