Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Vjenčanica za 500 kuna?

Pronaći vjenčanicu kakvu sanjate, a pritom ne bankrotirati – fantastična je mogućnost koja se nudi samo u Wedding Cityju u kampanji Bijela subota.

Da, na Bijeloj suboti u Wedding Cityju!

Pronaći vjenčanicu kakvu sanjate, a pritom ne bankrotirati – fantastična je mogućnost koja se nudi samo u Wedding Cityju u kampanji Bijela subota. Sada već tradicionalan dan povoljne kupnje u najvećem megastoreu za vjenčanja nudi mladenkama veliki izbor modela i veličina, a prigodni popusti moći će se ostvariti i u programu svečanih haljina pa je to sjajna prigoda za sve djevojke i žene koje žele izgledati savršeno na nekoj nadolazećoj svečanosti.

Renomirani brendovi znaju kada je pravi trenutak za veliku rasprodaju i kada cijene treba srezati na minimum pa će se u subotu od 10:00 – 21:00 sat vjenčanice moći kupiti već za fantastičnih 500 kuna!

Sudeći po prijašnjim rasprodajama i ovaj put se u Westgateu može očekivati pravi mali stampedo budućih mladenki.

Pročitajte još

Fashion report

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namijenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

Fashion report

Od visokog struka, preko voluminoznih rukava i beskrajno elegantnih ovratnika pa sve do koketno naglašenog stražnjeg dijela haljine i pedantno promišljenih detalja, svaka eNVy...

S modne piste

Ivana Bilić, poslovna žena, modna dizajnerica i vlasnica branda Royal Bride na svečanom je otvorenju svog novog salona kolekcijom za nadolazeću 2020. godinu oduševila...

Fashion report

Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom  iz ove bajkovite kolekcije.

Advertisement