Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Vjenčanja na otvorenom od sada i na Jarunu

Svadba iz snova u prirodi, ali u centru grada

Ako ste jedan od onih koji svoje vjenčanje iz snova, umjesto u hotelskoj sali ili restoranu, zamišlja na nekoj zanimljivijoj lokaciji na otvorenom, sve ste bliže ostvarenju vaših želja. Od sada možete imati vjenčanje u prirodi, uz jezero, a da ne morate napustiti Zagreb – na Otoku hrvatske mladeži, RŠC-a Jarun, nudi se mogućnost organizacije svadbenih svečanosti.

Takva svadba koštat će vas nešto malo više od one uobičajene u hotelskim salama ili restoranima. Organizator ‘Vjenčanja na Jarunu’ nudi budućim mladencima cjelokupne paket aranžmane – Classic, Luxury i Premium, a cijene se kreću od 65 do 85 eura po osobi.

U aranžmanima su osigurani svi resursi za vrhunsku izvedbu – svečana postava stola, svečani meni, profesionalno osoblje, usluga cvijeća i dekoracije, i to sve u luksuzno opremljenom šatoru, uz besplatan parking za sve uzvanike.

svadba u prirodi 1

Više informacija, kao i sva tri paket aranžmana možete pronaći na web stranici www.sportskiobjekti.hr.

Svi zainteresirani pozivamo da kontaktiraju organizatora putem mail-a: [email protected], a informacije mogu dobiti i na RŠC Jarun na mail [email protected]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Život u dvoje

Vjenčanja su nešto o čemu skoro svaka djevojka sanjari od malih nogu. Stvara planove i kreira ideje kako će taj savršeni dan izgledati u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.