Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Vježbe za dječja leđa

Neka vaši školarci preko vikenda ojačaju mišiće trima vježbama.

1. vježba

Izvodi se ležeći na trbuhu, ruke su uz tijelo, oslonac je na prstima stopala a glava je čelom oslonjena na podlogu.Zategnite ramena otraga, odnosno lopatice pokušajte što više privući jednu drugoj.

Podignite ispružene ruke od podloge, zategnite koljena, a glava ostaje čelom na podlozi. Udahnite pa polagano izdišući istežite ruke prema petama.

Vježbu ponovite šest puta.

2. vježba

Ležeći na trbuhu, ruke ispružite uz tijelo, prsti stopala opušteni su; glava je čelom oslonjena na podlogu.Udahnite. Stisnite šake. Podignite ramena i ruke od podloge, a zatim i čitav gornji dio tijela zajedno s glavom. Polagano izdišući, ruke iz ramena istežite prema stopalima. Zadržite se u tom položaju od pet do sedam sekundi pa opustite mišiće.Vježbu ponovite šest puta.

3. vježba

Ležeći na trbuhu, ruke ispružite ispred glave, glava je čelom oslonjena na podlogu, a oslonac je na prste stopala.Udahnite. Podignite jednu ruku i suprotnu nogu od podloge. Glava ostaje čelom na podlozi. Kod dizanja noge treba držati prste stopala zategnute prema koljenu. Polagano izdišući, nogu istežite prema zidu iza sebe, a ruku prema zidu ispred sebe. Zadržite taj položaj od tri do pet  sekundi. Vratite ruku i nogu u početni položaj, udahnite pa sve ponovite s drugom rukom i suprotnom nogom.Vježbu ponovite sa svakom stranom po pet puta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Pratite svoje dijete i obratite pažnju na to u kakvim pričama uživa.

Dizajn

Pravi znalci znaju da Bubaba by FreeON bajkoviti proizvodi nastaju u srcu Hrvatskog Zagorja i vesele se svakom novitetu koje izbace ovi kreativci.

Darivanje

A-DERMA, referentni brend kada je u pitanju emolijentna njega, predstavlja novi EXOMEGA proizvod za njegu kože sklone atopijskom ekcemu – EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam.

Obitelj

Kad se radi o djetetu nije sve uvijek tako jednostavno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.