Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Vlatka Pokos u Avenue Mallu najavila Dane vjenčanja

Poznati će nositi revije na atraktivnom događanju.

Da se Vlatka Pokos ponovno ne udaje, doznali su svi posjetitelji Avenue Malla na promidžbenoj priredbi u petak 24. rujna, koji je atraktivnim programima najavio najveći događaj organizacije vjenčanja u ovom dijelu Europe, Dane vjenčanja 2010.

Zanimljive hostese odjevene u vjenčanice dijelile su pozivnice za Dane vjenčanja 2010. i prijavnice za nagradni natječaj „Budi mladenka“, a Vlatka Pokos izvukla je sretnu dobitnicu, koju su stilisti za nekoliko trenutaka pretvorili u mladenku. I kada je odjenula vjenčanicu studija Penelope, bila je spremna za svoj bajkoviti dan vjenčanja.Dakle, od četvrtka do nedjelje Avenue Mall bio je domaćin za sve buduće mladence i brojne posjetitelje čiju je pozornost uvelike privukao prvi ples, kolačići, torte, frizure, parfemi, cvijeće, konfeti, baloni… Jer, Avenue Mall i Dani vjenčanja 2010. odveli su buduće mladence i posjetitelje u čaroban svijet vjenčanja iz snova! A Vlatka Pokos, ponesena bajkovitom atmosferom, zaključila je da će se opet zasigurno udati: jedne subote!

Atraktivan događaj Dani vjenčanja otvara se u petak 1. listopada u 15 sati, a cijena ulaznice simbolična je, samo deset kuna. Pola iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se Klinici za dječju kirurgiju Klaićeve bolnice u Zagrebu, kao i prihod prikupljen na humanitarnoj modnoj reviji koja je najavljena u petak u 20.30 sati.Reviju će voditi Vlatka Pokos, a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će se prošetati i Iva Šulentić, Nevena Rendeli, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec i Saša Ćeramilac.

U tri dana, od 1. do 3. listopada, na Danima vjenčanja održat će se i mnoštvo popratnih programa – modne revije, dodjela nagrade za najljepše uređen štand, prezentacije prvog plesa, priredba Budi mladenka, kao i nagradna igra u kojoj će jedan budući bračni par dobiti vrijedne nagrade – vjenčanicu, prstenje i romantični vikend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Događanja

Ovo je samo jedan dio od onoga što vas očekuje na samim Danima vjenčanja, a ostatak priče prepuštamo vama da otkrijete sami!

Fashion report

Svi posjetitelji Avenue Malla koji od 14. do 26. 11. 2015. prošeću ulicom "Kopčaj me selotejpom" moći će glasati za njima najljepšu haljinu ubacivanjem...

Događanja

"Wedding Weekend by Garden Mall", osim zabavnog ima i humanitarni karakter, s ciljem pomaganja Udruge “fra Mladen Hrkać“

Beauty report

Poklanjamo vam ugradnju umjetnih trepavica i noktiju

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.