Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Vodič za Tursku

Gdje odsjesti, kako se cjenkati, što kupiti – s ovim vodičem sve ćete znati.

Vodič za Tursku novo je ”pojačanje” u segmentu turističkih vodiča u Profilovim knjižarama i dio je DK Eyewitness serije turističkih vodiča koja je nagrađena prvim mjestom na prestižnom natjecanju za najbolje destinacije – Wanderlust Travel Awards 2009.

Vodič za Tursku, najbolji vodič po izboru čitatelja Guardiana i Observera, pokazuje ono o čemu drugi samo govore. Prekrasnim fotografijama, ilustracijama, kartama i planovima grada vrhunske kvalitete potiče želju za putovanjem.

Savjeti iskusnih putnika

Uz jedinstvenu vizualnu koncepciju nudi presjeke i tlocrte svih najvažnijih znamenitosti, iscrpan popis hotela i restorana te vjeran prikaz plaža, tržnica i svetkovina navedenih po gradovima. Sa stazama za šetnju, slikovitim rutama i tematskim turama koji se prožimaju s bazarima, džamijama, nacionalnim parkovima, muzejima te egzotičnim restoranima vodič za Tursku uzbudljivo je iskustvo poput stvarnog putovanja, a bogato je i savjetima iskusnih putnika.

Vodič obiluje preporukama gdje odsjesti, kako se cjenkati i što kupiti te novim informacija o aktualnim barovima i klubovima s kojima posjet Turskoj postaje sigurna i nezaboravna avantura.

Istanbul, Aja Sofija, zračna žičara itd.

Otkrijte zašto primjerice posjetiti Istanbul, centar različitih kultura, religija i naroda ili razgledati Aja Sofiju, Tokapi dvorac, Galeta toranj. Nikako ne propustite niti jedan od najpopularnijih i najzanimljivijih programa u Turskoj – tursku folklornu večer tijekom koje ćete uživati u tradicionalnoj turskoj glazbi i trbušnom plesu. Dakako, možete pokušati i sami!

Avanturistima željnima uzbudljivih panorama je namijenjena zračna žičara na Tantali planini.

DK Eyewitness turistički vodiči godinama su u vrhu najboljih svjetskih vodiča, a ove godine postali su vodeća serija međunarodno priznate kvalitete. Profilove knjižare već su prepoznale potencijal DK Eyewitness serije i pridružile vodič za Tursku bogatoj ponudi vodiča za: Hrvatsku, Prag, Italiju, Veneciju i talijansku pokrajinu Veneto, Španjolsku, Grčku, Beč, New York, Irsku, Pariz, Portugal i London.

Obožavatelji putovanja i oni koji to namjeravaju postati moći će otkriti čari različitih kultura i hit destinacije ovoga ljeta u Profilovim knjižarama širom Hrvatske.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

She Book Club

Ovih se dana u hrvatskim knjižarama pojavila prekrasno ilustrirana knjiga Sunce, more i zvijezde hvaljene ilustratorice Iulije Bochis.

Putovanja

Donosimo popis pet svjetskih gradova u kojima je najbolja hrana – na ulici.

Putovanja

Istanbul, jedan od najvećih gradova na svijetu, megalopolis s petnaestak milijuna stanovnika, može se obići i pješice. Iako zvuči nevjerojatno, činjenica je da je...

Dizajn

Maya Beus posljednjih godina uspješno gradi inozemnu karijeru kroz suradnju najpoznatijim imenima svjetske modne scene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.