Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Vodič za vjenčane kume

Budite uvijek tu i zaboravite na vlastite probleme

Vjenčanje je zasigurno jedna od najsvečanijih prigoda u vašim životima i upravo je zato bitno baš u tom trenutku iza sebe imati pouzdanu osobu koja će u kriznim situacijama znati što napraviti. Ako ste baš vi odabrani za kumu, pred vama je težak posao. Organizirali ste djevojačku večeru, pomogli izabrati vjenčanicu, bili tu kada je trebalo donositi odluke koje će uveličati ulazak u bračnu luku, a sada je vrijeme za veliko slavlje. Kako biste što bolje vladali situacijom donosimo vam nekoliko pravila koja ne smijete prekršiti.

Nemojte naređivati

Položaj vođe je dobra stvar, ali nemojte dopustiti da vam se status odbije u glavu. Imajte na umu da je mladenkina riječ uvijek ispred vaše, a vi ste tu u vidu potpore i savjetnika.

Ne žalite se na svoju frizuru i šminku

Nemojte provoditi ispred ogledala više vremena od mladenke. Zapamtite da je ovo njezin dan, a ne vaš. Također, ne dovodite mladenku u situaciju da udovoljavala vašim zahtjevima stavljajući svoje na drugo mjesto samo da biste vi bili sretni.

vjencanje3Budite uvijek tu

Vaša prisutnost u svakom dijelu vjenčanja je prijeko potrebna i tek kada je mlada rekla sudbonosno ‘da’ vi možete odahnuti i opustiti se uz pokoje piće, no čak i tada budite spremni za izvanredne intervencije.

Zaboravite na sramotne zdravice

Zdravica je trenutak u kojem biste trebali reći mladencima koliko ih volite i poštujte, a ne prilika za javno poniženje. Pokoja šala je uvijek dobrodošla, no treba imati mjeru. Stoga preskočite priče o bivšim dečkima i intimnim detaljima.

U centru pozornosti je mladenka, a ne vi

Bez obzira na to što se događa u vašem privatnom  životu, vjenčanje najbolje prijateljice nije trenutak za pričanje o vlastitim problemima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Život u dvoje

Veza vam je krenula u krivom smjeru? Završila na posve pogrešan način? Vrijeme je da naučite gdje točno griješite i kako to popraviti!

Duh i tijelo

Bezbroj je varijacija na temu, ali poanta je da se stvari stalno mijenjaju.

Život u dvoje

Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, male laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode.

Advertisement