Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Volkswagen, Opel, Nissan

Avenue Mall nastavio je u ponedjeljak Danom automobila i sporta veličanstvenu proslavu drugog rođendana.

Ljubitelji sporta i vožnje uživali su u novitetima autoindustrije te su imali priliku gledati vožnju biciklima iz nove perspektive.

Zaljubljenici u sport mogli su se okušati i u utrci spore vožnje, zabavnog naziva Usporka, na biciklima Giant Rock koji su na prigodnom sniženju, posjetitelji su se mogli okušati u utrci na sobnim biciklima, a najbolji su, naravno, osvojili bogate nagrade.

S druge strane, ljubitelji automobila imali su priliku razgledati najnovije modele automobila marki Volkswagen, Opel i Nissan. Atraktivne hostese odgovarale su na sve upite.

Avenue Mall i u ponedjeljak je omogućio nevladinim udrugama predstavljanje njihova rada. Osim Udruge roditelja, skrbnika i prijatelja osoba s mentalnim teškoćama Rotor te izložbe slika udruge Svjetlo života, svoje su aktivnosti predstavili i Odred izviđača Savski Gaj. Članovi Sportskog rekreacijskog društva Remetinec predstavili su Školu malog nogometa u kojoj su se okušali i mnogi posjetitelji.

Kao i ostalih rođendanskih dana, restorani i kafići Avenue Malla ponudili su osvježenja po promotivnim cijenama, a Algoritam je ponudio deset posto popusta na knjige o automobilizmu i sportu.

Proslava drugog rođendana Avenue Malla trajat će čak do subote, 5. rujna a slavljenik je svaki dan do kraja tjedna osim besplatnog parkiranja osigurao brojna iznenađenja i darove za sve posjetitelje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

Aikido društvo Zagreb ulazi u četvrto desetljeće djelovanja (31 godina) i slavi besplatnim treninzima aikida za građane, 4.-27. rujna, u Kući aikida, Koturaška 1.

Zanimljivosti

Toyota Corolla Cross je SUV izvedba najprodavanijeg modela automobila svih vremena, a taj novi član Corolla obitelji ima sve što je potrebno vašoj.

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.