Vrhunski pjevači sevdaha u Lisinskom

Tradicionalni 6. koncert Sevdah u Lisinskom koji će se održati 5. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski okupit će poznata pjevačka imena poput Hanke Paldum, Merime Njegomir, Nedeljka Bilkića, Marije Šestić i drugih sjajnih pjevača lijepih bosanskih sevdalinki.

Predstojećim koncertom producent Tomislav Kašljević nastavlja tradiciju koju je započeo prije punih šest godina, a baš kao i prethodnih godina, zanimanje za ovaj koncert ponovno je iznimno. ''Ove godine smo pripremili posebno raskošan koncert, dovodimo Omladinski hor Zenica, s četrdeset mladih pjevačica i pjevača, koji će uz dirigenta Miljenka Karovića upotpuniti koncertni doživljaj'', najavljuje Tomislav Kašljević.Hanka Paldum
, neokrunjena kraljica interpretacije sevdalinki posebno se raduje da će ponovno zapjevati u Zagrebu na ovom tradicionalnom koncertu. ''Jako mi je drago što sam ponovno dio ovog projekta i za zagrebačke ljubitelje sevdalinki ove godine pripremam posebno iznenađenje'', najavila je Hanka, koja se netom vratila s turneje po Švicarskoj i Irskoj.

Sve posjetitelje koncerta Sevdah u Lisinskom očekuje glazbena večer za pamćenje, a po ulaznice mogu požuriti na blagajnu Lisinski ili ih kupiti putem online prodaje na www.ulaznice.hr.

OSVOJI ULAZNICE

Poklanjamo vam 2 X 2 ulaznice za tradicionalni 6. Sevdah u Lisinskom .

Ukoliko želite osvojiti ove ulaznice, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SEVDAH te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako je ime dirigenta na predstojećem koncertu Sevdah u Lisinskom?

Vaše prijave primamo do 4. prosinca 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Dobitnice su Jasna Ikanović i Mirta Buconjić. Čestitamo!