Vrijeme je za opuštanje

U samom središtu Zagreba, u bučnoj Draškovićevoj ulici na broju 47 skriva se mjesto koje odiše harmonijom i poziva vas da se prepustite užitku relaksacije. Prostor koji svojom funkcionalnošću zadovoljava sve svjetske standarde svrstava se u kategoriju savršenog gradskog SPA centra.

City Wellness centar je usmjeren na očekivanja i potrebe suvremenog čovjeka, koji traži odmor u ugodnom ozračju i koji želi posvetiti više pozornosti zdravlju i izgledu.

Utemeljen je na visokim standardima kad su u pitanju zaposlenici, koji su svi vrhunski fizioterapeuti, wellness terapeuti, kineziolozi te posebno educirani kozmetičari. Uređenje interijera i tehnologija, kao i vrhunska kozmetika te preparati za tijelo važni su u wellness profesiji, a stručno će vam osoblje rado objasniti sve o tretmanima.

Cilj City Wellness centra je opuštanje u SPA centru uz široki spektar tretmana za lice i tijelo, no važne su i aktivnost i kretanje koji nedostaju svakom od nas.

Tako je City Wellness centar napravio spoj vježbanja-treninga na Power Plateu i komplementarnih rekreacijskih sadržaja kombinacijom plivanja, stručne medicinske masaže te korištenje kombinacije turske i finske saune s kromoterapijom. Voda kao medij ima višestruke prednosti pred ostalim vidovima aktivnosti: vježbanjem u toploj vodi podiže se temperatura tijela, uzrokujući dilataciju krvnih žila i pospješivanje periferne cirkulacije, a dovodi i do opuštanja i smanjenja mišićne napetosti što omogućuje bolju pokretljivost u zglobovima.

SPA zona pruža vam grijani bazen s protustrujnim plivanjem, gejzirom i hidromasažnim slapom, a naravno, tu je i relax zona u kojoj se možete opustiti uz voće i čajeve.


OSVOJI WELLNESS PAKET

Povodom sajma Dani ljepote na Zagrebačkom Velesajmu She.hr i City Wellness nagrađuju jednu čitateljicu poklon paketom wellness tretmana.

Poklon paket sadržava:
posjet bazenu+ posjet sauni (60 minuta)
Tea Time (30 minuta)
Lomi Lomi Nui masažu (75 minuta)

Ako želite osvojiti ovaj prekrasan poklon paket, pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom poruke CITY_WELLNESS, te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela i poklon možda postane vaš!

Na kojoj adresi se nalazi City Wellness centar?

Vaše prijave primamo do 16. ožujka 2011. nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr
Drage naše,
poklon paket wellness tretmana u City wellness centru osvojila je Katarina Ranogajec. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju poklon bona primiti će na mail.
Vaš She.hr