Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Vrtlog taštine

Dječji osmjeh pomlađuje bolje od bilo kojeg (pre)skupog pilinga.

Kako sam se aktivirala oko traženja posla i sve više "visim" vani, ne mogu izbjeći pitanju taštine. Istinabog, tijelo se promijenilo kako sam postala rotkinjom, no vratila sam liniju. Neuredan život i stalno nešto na pameti vezano, dovelo me do zapostavljanja svoje vanjštine. Priznajem, ima tu i doza komocije. Naime, trideseta već gazi…

Šmirali se tako muž i ja, baby free, neki dan po šoping centru. Odjednom iskoči mlada dama s osmjehom od uha do uha, moli nas trenutak pažnje. Želi nam očistiti ruke. U redu, pristadosmo, ja voljnije nego suprug, na što nam djevojka pilingom istretira ruke. Spoznaja koliko je nečistoća izašlo, priznajem, bila je frapantna. Zainteresirala sam se automatski za preparate koji bi taj učinak učinili i mome licu, kako sam baš na popisu za kupovinu imala i poneke kozmetičke stavke.Saznali smo i da ti čudotvorni sastojci dolaze u tri mirisa, u sve smo i nos umočili, da je samo jedna kutija istoga dovoljna za godinu dana. Sve blagodati i sve prednosti…. Cijena: samo nešto više od 700 kn. Srećom, baš smo naletjeli na popust, a prodavačici sam se jako svidjela pa mi je odlučila izaći u susret i darovati mi i tonik. Samo tada i na tom mjestu. Lucky me.

I baš kada sam počela uz smiješak lagano praviti odstup, uslijedilo je pitanje: "Niste li zaslužili da se malo počastite?". Da, dobro pitanje. Jesam, naravno, kao i svaka druga žena. Ipak, sedamsto kuna su cipelice za jednu sezonu moje djece, pelene za tri mjeseca i mlijeko za tri i pol mjeseca, 14 kg Čokolina

Ne odustajući tako lako, prodavačica nastavlja kampanju na mome suprugu. Srećom, imun je na osjećaje krivnje spram moga darivanja, pa smiješkom odbija loptice na moj dio terena. Uporna je, nema što, samo što me nije za ruku primila, ali sam vješto izvukla svoje nevjerojatno glatke ruke iz kandža taštine i produžila do dm-a. Još istog dana, taj iznos smo ostavili na špeceraju, a kupili smo i kostime za maškare. Jer dječji osmjeh pomlađuje najbolje.

Dvojceki.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Eurospin štedi i vrijeme i novac.

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Dobar posao

Riti Tiimus, menadžerica za održivost zone Europa, govori kako se Grupa L´Oréal, globalni beauty lider, bori protiv klimatskih promjena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.