Vrtni namještaj sa stilom

Svi oni koje je sunce izmamilo na balkone i dvorišta, sigurno su sada već naveliko počeli s uređivanjem vlastite male oaze mira. Vrijeme tulipana, božura i hortenzija je u tijeku..

Uz mirise prekrasnog proljetnog cvijeća i potpuni užitak u svom privatnom botaničkom vrtu doživljaj je zasigurno potpun tek uz udobne vrtne garniture i ležaljke u kojima ćete svojim gostima na privatnoj zabavi poslužiti ledeni čaj ili prirodne sokove koji idu uz prvo pravo sunce.

Za one izbirljive, koji za sebe žele samo najbolje pobrinuo se Stipić Interart koji nudi brend Paola Lenti s udobnim i funkcionalnim vrtnim namještajem.

Struktura taburea Shell napravljena je od hladno ubrizgane, napregnute poliuretanske pjene tretirane tako da bude vodooporna, a presvlaka je tkana konopom pletenica ručno utkanom u strukturu. Stoga je idealna za nedjeljni odmor među cvijećem.

Linija Flex napravljena je od stopostotne poliesterske tkanine koja garantira visoke tehničke performanse zajedno s komforom i estetikom, a ležaljke su otporne na utjecaj UV zraka. Stoga ne zaboravite šešir za zaštitu od sunca i uživajte u udobnosti vaše vrtne oaze.

Ako već upijate prvu boju i pripremate se za ljeto, činite to sa stilom, na ležaljkama Paola Lenti Flex i ne zaboravite visoki faktor zaštite od sunca. Preplanulo je IN i ove godine, a UV zračenje ima i korisne učinke. Ono aktivira stvaranje vitamina D u koži i utječe na dobro raspoloženje!