Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Vruća sezona uz Bordelle

Nova kolekcija za ljubitelje luksuznog donjeg rublja.

Ako ste željni eksperimentiranja i spremni ste prepustiti se čarima ultra seksi i izazovnih komada donjeg rublja, za vas je kao stvorena najnovija kolekcija za proljeće i ljeto brenda Bordelle, prepoznatljivog po bodycon dizajnu donjeg rublja i koketiranjem s SM elementima. Komadi karakteristični za ovaj brend ponovno oduševljavaju svojom smjelošću i erotikom.

Možda pomislite da su ovakve kreacije ipak previše izazovne, ali uvjereni smo da u svakoj od žena postoji skrivena želja da se bar jednom stisne u jedan od ponuđenih kompleta.Nije teško pored ovako raspoređenih tankih remenčića rasplamsati ičiju maštu niti prizvati zločeste misli.Boja pudera na strateškim mjestima u kombinaciji s crnom te nadasve zanimljivo isprepleteni remenčići, daju potpuno novu dimenziju donjem rublju.Ultimativno oružje zavođenja jest i ova kombinacija korzeta i haltera koja je upotpunjena metalnim alkama.Za svaki komad je pronađena inspiracija u 50-im godinama prošlog stoljeća i maksimalno odiše ženstvenošću i zavodljivošću.Savršeno isticanje zavodljivih oblina uz Bordelle je više nego moguće, a bijeli kompleti su neodoljivi i kao savršeni za prvu bračnu noć. Nemoguće je ostati ravnodušan na ove modele koji zavode na prvi pogled, a njihovim nošenjem u sebi ćete zasigurno probuditi divlju zavodnicu.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Modna tražilica GLAMI u svojem je istraživanju predstavila prošlogodišnje rezultate, nadolazeće trendove i izazove u hrvatskom modnom e-commerceu.

Trendovi

Ono što možemo očekivati ovog proljeća pronašli smo u kolekcijama Mass obuće.

Moj dom

Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu.

Drama Queen

Volim muškarce u suknjama i čak su mi dvojica od njih bila i ostala savršeno seksi i nikad, ali nikad nisam dovela u pitanje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.