Wakeboard avantura na Jarunu

Po treći put u posljednjih 15 godina, Jarun Wake Park ponovo otvara svoju startnu rampu s popularnim wakeboardom. Ove godine smješten je na Malom Jezeru točno ispred Aquariusa, a danas u 12 sati je službeno otvorenje.

Na otvorenju vas čekaju DJ-i, besplatna vožnja na liftu, roštilj, uživancija i tulumarenje do zore. Nakon Beča, Budimpešte, Beograda i Sofije i Hrvatska metropola konačno dobiva svoj wake park. Ove godine vas očekuje bolje opremljeni Wake Park Shop gdje vas čekaju nove stvari iz Rope, Remote Lomography asortimana.

Za vozače ove godine je pripremljeno par iznenađenja koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnima, a za početnike i sve koji to žele postati tu je naše stručno osoblje koje će vam pomoći da bezbrižno i bezbolno napravite svoje prve Wake korake.

Program započinje otvorenjem u 12 sati s besplatnim vožnjama, a od 14 do 16 sati organiziran je i besplatni roštilj za prijatelje Jarun Wake Park-a. Nakon vožnje i dolaska noći proslava se seli na after party u Aquarius uz projekcije wakeboard i wakeskate filmova te uz DJ-e, hostese i druga iznenađenja.

Cijena jednog kruga dođe oko 10 kn, ovisno o tome na koliko se krugova predhodno odlučite. Jedna vožnja traje oko minutu i 20 sekundi tijekom koje vozač pređe 490 metara.