Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Warehouse video je gotov

Ne propustite premijeru prvog hrvatskog profesionalnog skejt videa.

Godine 1987. nekolicina mladića u Splitu i Zagrebu započela su živjeti svoj američki skejt san. Deset godina kasnije, nakon burnih vremena rata i siromaštva u Zagrebu se rodio prvi skejt brand, Warehouse. Nije trebalo dugo da zaživi kao utočište i okupljalište srodnih duša, te je brzo postao ikona skejtanja u Hrvatskoj.Sastavni dio tog izričaja i komunikacije svakako je i snimanje vožnje, editiranje uz specifičnu glazbu te pretvorba istog u video priču.2001. godine, izašavši iz okvira amaterskog filma, prateći svjetske trendove, Warehouse je producirao prvi hrvatski profesionalni skejt video. Deset godina nakon prvog , svijetlo dana će ugledati drugi Warehouse Video.

U vremenu kada svaki klinac može snimati mobitelom i svoj kratki edit odmah objaviti na internetu, u većini slučajeva na uštrb kvalitete, Warehouse je krenuo drugim putem. Warehouse skejt team čine desetak najboljih skejtera u Hrvatskoj koji su razinu skejtanja približili europskim standardima.
Snimanje videa je trajalo tri godine, a lokacije snimanja su uzduž i poprijeko cijele Europe.

Warehouse Video će svoju premijeru imati 19. studenog u Kinu Europa u Zagrebu.Za više informacija o samom videu, ali i sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti niz skejterskih čuda, posjetite službenu stranicu Warehouse Videa.

Warehouse Video je Gotov – Trailer (2011.) from warehouse-sk8 on Vimeo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Video box 1

Redakcija She-a snimila je za vas video jednostavnog, ali najboljeg recepta za ukusnu uskrsnu šunku

Video box 2

Ana nam je na svom primjeru pokazala kako izgleda porod.

Video box 2

5 minuta za sebe ćete uspjeti pronaći.

Video box 2

Nola Pavić ima samo 8 godina, državna je prvakinja i od osam natjecanja ima osvojenih osam zlata. Donosimo njen nastup s Gazela Cup 2015....

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.