Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Web stranice za lakši posao

Internet je pun stranica pomoću kojih možete bolje organizirati posao i kvalitetnije rješavati probleme.

Zaboravite Facebook, Twitter i YouTube i okrenite se stranicama koje stvaraju, a ne oduzimaju dragocjeno vrijeme.

Svi servisi dostupni su bez naknade i instalacije, a znatno olakšavaju suradnju s kolegama i izvršavanje brojnih obveza.

Remember the milk
– stranica koja skupljanje papirića, blokića i post-ita čini suvišnima. Omogućuje da se na jednom mjestu pohranjuju sve važne obveze koje se korisniku prema potrebi šalju mailom, SMS-om ili na Google kalendar. Jamči da nikad više nećete zaboraviti kupiti mlijeko ili vratiti knjige u knjižnicu.

Doodle – omogućuje dogovaranje izlazaka, obiteljskih okupljanja i termina poslovnih sastanka bez telefoniranja i slanja stotine e-mailova. Uz samo nekoliko klikova, osobe s pristupom i pozivom mogu se izjasniti koji datum i vrijeme nalaska im najbolje odgovara, koji film žele gledati u kinu ili koji meni bi trebalo naručiti za proslavu godišnjice braka. Uslugom Doodle mjesečno se koristi oko tri milijuna ljudi.

Mindmeister
– usluga pomaže u stvaranju kreativnih mapa i pronalaženju novih, neobičnih i neočekivanih rješenja projektnim timovima i individualcima. Podržava istovremeni rad nekoliko korisnika i olakšava vizualizaciju problema i podjelu ideja.

Huddle – idealno mjesto za ljude koji rade na jednom projektu s više različitih lokacija. Uz live konferencije, podjelu datoteka i forume, projektni menadžment preko interneta nikad nije bio jednostavniji.

Etherpad – jedini servis na webu koji omogućuje da nekoliko korisnika istovremeno obrađuju jedan tekst, tablicu ili program. Promjene koje učini jedna osoba odmah su vidljive ostalima što povećava efikasnost i smanjuje mogućnost pogreške.

Bit.ly – u samo dva koraka skraćuje maratonske linkove. Ako prijateljima ili poslovnim partnerima trebate poslati link dužine dva ili tri reda, urednije ga je i praktičnije skratiti putem ovog servisa a tek potom proslijediti dalje.

Drop.io – omogućuje slanje i rad na datotekama ogromnih veličina. Podaci se prvo postavljaju na server poslužitelja, nakon čega se spremaju u "drop" obliku, a korisnik sam odlučuje tko i koliko dugo može pristupiti i koristiti zajedničku datoteku.


www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Top menadžerica

Nakon što sam napravila pauzu i došla sebi, reginerala mozak, dušu i tilo, dala sam se u potragu za novim poslom.

Dobar posao

Konferencija koja slavi moć žena održat će se 2. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a u programu će sudjelovati inspirativne heroine hrvatskog gospodarstva, akademske, zdravstvene...

Duh i tijelo

Bezbroj je varijacija na temu, ali poanta je da se stvari stalno mijenjaju.

Dobar posao

Tamara Kajari certificirana je profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke SLAGALICA organiziranje.

Advertisement