Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Web stranice za lakši posao

Internet je pun stranica pomoću kojih možete bolje organizirati posao i kvalitetnije rješavati probleme.

Zaboravite Facebook, Twitter i YouTube i okrenite se stranicama koje stvaraju, a ne oduzimaju dragocjeno vrijeme.

Svi servisi dostupni su bez naknade i instalacije, a znatno olakšavaju suradnju s kolegama i izvršavanje brojnih obveza.

Remember the milk
– stranica koja skupljanje papirića, blokića i post-ita čini suvišnima. Omogućuje da se na jednom mjestu pohranjuju sve važne obveze koje se korisniku prema potrebi šalju mailom, SMS-om ili na Google kalendar. Jamči da nikad više nećete zaboraviti kupiti mlijeko ili vratiti knjige u knjižnicu.

Doodle – omogućuje dogovaranje izlazaka, obiteljskih okupljanja i termina poslovnih sastanka bez telefoniranja i slanja stotine e-mailova. Uz samo nekoliko klikova, osobe s pristupom i pozivom mogu se izjasniti koji datum i vrijeme nalaska im najbolje odgovara, koji film žele gledati u kinu ili koji meni bi trebalo naručiti za proslavu godišnjice braka. Uslugom Doodle mjesečno se koristi oko tri milijuna ljudi.

Mindmeister
– usluga pomaže u stvaranju kreativnih mapa i pronalaženju novih, neobičnih i neočekivanih rješenja projektnim timovima i individualcima. Podržava istovremeni rad nekoliko korisnika i olakšava vizualizaciju problema i podjelu ideja.

Huddle – idealno mjesto za ljude koji rade na jednom projektu s više različitih lokacija. Uz live konferencije, podjelu datoteka i forume, projektni menadžment preko interneta nikad nije bio jednostavniji.

Etherpad – jedini servis na webu koji omogućuje da nekoliko korisnika istovremeno obrađuju jedan tekst, tablicu ili program. Promjene koje učini jedna osoba odmah su vidljive ostalima što povećava efikasnost i smanjuje mogućnost pogreške.

Bit.ly – u samo dva koraka skraćuje maratonske linkove. Ako prijateljima ili poslovnim partnerima trebate poslati link dužine dva ili tri reda, urednije ga je i praktičnije skratiti putem ovog servisa a tek potom proslijediti dalje.

Drop.io – omogućuje slanje i rad na datotekama ogromnih veličina. Podaci se prvo postavljaju na server poslužitelja, nakon čega se spremaju u "drop" obliku, a korisnik sam odlučuje tko i koliko dugo može pristupiti i koristiti zajedničku datoteku.


www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Što učiniti ako ste na radnom mjestu okruženi ljudima koji su skloniji negativnim tračevima? Što ako ste meta upravo vi?

Dobar posao

Uopće nije važno je li vaš pogled na život ‘polupuna’ ili ‘poluprazna’ čaša, činjenica je da je izazov kreirati pozitivan stav.

Savjeti stručnjaka

Uz malo više brige i dobru organizaciju moguće je isplanirati adekvatnu prehranu i u nepovoljnim uvjetima kakvi još uvijek vladaju u našem okruženju.

Zanimljivosti

U ovom članku opisane su tri vrste burnouta – preopterećenje, nedostatak izazova i zanemarivanje – članak pruža čitateljima znakove na koje treba pripaziti i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.