Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Weekend Media Festival

Treći Weekend najavljuje prave poslastice!

Iako još, neupitno, u "dječjim godinama" (uskoro slavi treći rođendan!), Weekend Media Festival može se pohvaliti zaista impresivnim brojkama – u prve dvije godine održavanja okupio je više od 5000 sudionika iz svih zemalja okruženja, najzanimljivija imena svijeta medija, marketinga i PR-a, a pratilo ga je i 500-tinjak domaćih i regionalnih novinara. Uvijek pod motom "Bolji, veći, zanimljiviji, zabavniji", ovogodišnji festival najavljuje prave "poslastice".

U Rovinj ovoga rujna (23.-25.9.2010.) dolaze: Pete Radovich, američki sportski producent hrvatskih korijena i dobitnik 18 Emmyja, Jon Williams, chief digital officer Gray EMEA-a i član žirija ovogodišnjeg Cannes Lions International Advertising Festivala te Andrew Keen, autor knjige "The Cult of the Amateur" i jedan od najvećih svjetskih kritičara Interneta.

Uvijek intrigantni paneli donijet će pak rasprave o jutarnjem radijskom programu, digitalizaciji televizije, fashion i teen medijima, ali i o mitskom, još neodgovorenom "Što klijenti zaista žele i očekuju od agencija?". A i zabava je zajamčena, tri velika partyja rasplesat će vas do ranih jutarnjih sati.

Weekend je mjesto koje ove godine ne smijete propustiti! Detaljnije o predavačima pročitajte ovdje.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Weekend Media Festival bez jednokratne plastike.

Celebrity

Nakon velike regionalne turneje 'Dobrodošao u klub', koju je vidjelo preko 250 tisuća ljudi i koja se mogla svrstati uz bok velikim svjetskim turnejama,...

Predstavljamo

Tko je u svijetu političkog PR-a dostupan, brz, elokventan, konkretan i korektan, a tko se ne javlja na telefon kad je bitno, doznat ćemo...

Dobar posao

Weekend Media Festival, najveći komunikacijski festival u regiji dobio je svoju karticu u hrvatskom izdanju omiljene obiteljske društvene igre Monopoly.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.