Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Westgate Shopping City izdanje Cro A Porter

Vizualni doživljaj koji komunicira modnu avanturu sa ženom kao protagonisticom.

Cro A Porter je oduvijek bio sinonim za modnu nepredvidljivost, originalnost i odvažne poteze, stoga konceptom, modnim pričama, scenografijom i svim segmentima uvijek ostavlja bez daha i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svake sezone posebna pažnja posvećuje se vizualnom identitetu pa tako i ovu prati kreativna kampanja koja ga najavljuje. Upravo on odlazi tamo gdje se drugi ne usude i iz sezone u sezonu istovremeno šokira i oduševljava te postavlja još uvijek neuhvatljiv modno – estetski standard.

Fotografije nastale pod budnim okom, najtraženijeg domaćeg fotografa Mladena Šarića, u produkciji i umjetničkim vodstvom Viktora Drage predstavljaju prava umjetnička djela koja preispituju formu u odijevanju, igru svjetla i sjene te emocije koje izazivaju kod promatrača.Umjetnost i moda kroz povijest oduvijek se inspirirala vjerom i kao najvišom formom i institucijom, stoga je ovosezonska kampanja svoje utočište pronašla u religijskoj ideologiji. Upravo su poznati slikari, filmska umjetnost, književnost, stoljećima koristili vjerske ikone kao nadahnuće, a takva stvaralačka faza nije zaobišla ni modni svijet.

Upravo Faith (nada) radni je naziv ovosezonske kampanje Cro A Porter-a koja simbolizira svijetlo koje se nikada ne smije ugasiti, nada je ono što će nas izvesti na pravi put, pomoći da preživimo svaku nedaću i vjerujemo u nove početke i sretne završetke. Što je vjera nego nada u našem svakodnevnom životu, spiritualna meditologija koja nas okružuje i donosi nam božansku inspiraciju svaki dan.

Cro A Porter Faith ove sezone modni jubilej proslaviti će zajedno s modnim studiom Boudior koji će slavljeničkom kolekcijom obilježiti 10 godina modnog rada. Kakvu modnu bajku su usnule Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ostat će iznenađenje do samog kraja.Program ovosezonskog 20. Cro A Porter Faith

  • 29. rujna u Muzeju Marton, svojih prvih deset godina tako obilježava i Boris Pavlin, sinonim za žensku eleganciju i svečani izgled bez premca. Njegove će kreacije posjetitelji moći razgledati u postavi muzeja.
  • 1. listopad rezerviran je za XD Ksenije Vrbanić i Hrvatski prirodoslovni muzej u zanimljivoj kolaboraciji koja će ostati u postavi muzeja čak sljedećih 6 mjeseci.
  • od 5. do 6. listopada Avangard Cro A Porter@Lauba, galerijski prostor koji je mnoge ostavio bez daha već prošle sezone, donosi sjajna nova dizajnerska rješenja kreme domaće modne scene, Dioralop Andreje Bistričić i Maje Merlić, Madame Demode i Tamare Bombardelli, Spirit by Tomislava Bahorića, Etne Maar, Olivera Julara, Renate Svetić, Jelene Aleksić te nove kolekcije s kojom se u New Yorku predstavila sjajna Ivona Martinko
  • od 18. do 20. listopada Westgate Shopping City izdanje Cro A Porter, donosi nam standardnu postavu najboljeg od domaće mode, počevši od sjajnog i hvaljenog MAK-a –Tea Perića i Nede Makjanić Kunić, Linea Exclusive, Monike Sablić, Hippy Gardena, Anamarije Asanović, Sonje Lamut, Lokomotiva by Lana i Luka, Jet Lag Jasmine Arnautovic i Maje Virgej Novak do neponovljivih Borne & fils, ELFS-a, te rapsodije Matije Vuice i Zigmana.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Petit ukosnic.a iz Novog Vinodolskog  stvara, bez zadrške možemo reći, mala umjetnička djela.

Zanimljivosti

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.