XXL pisanica ispred zagrebačkog Avenue Malla

Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa ispred zagrebačkog shopping centra Avenue Mall postavljena je najveća pisanica u gradu – XXL pisanica! Visoka je četiri metra i najzanimljivija u Hrvatskoj, jer ostavlja dojam kao da je pala s neba te se na svom putovanju zaustavila upravo ispred Avenue Malla.

Postavljanje XXL pisanice samo je uvod u ono što će se tijekom tjedna događati u Centru. Kako bi uskrsni shopping bio još zanimljiviji, Avenue Mall je za svoje posjetitelje pripremio nagradnu avanturu – potragu za virtualnim pisanicama! Tradicionalna potraga tako je dobila svoju moderniju inačicu, onu virtualnu. Duboko udahnite, pronađite malenog istraživača u sebi i krenite u nezaboravnu potragu za pisanicama koje će biti skrivene, odnosno 'uklopljene' u interijer samog Centra.

Uskrsni lov može početi jedino ako dobro obratite pozornost na virtualne oblike pisanica. Stoga, uključite sva osjetila te pripazite gdje gledate i hodate. Za sudjelovanje u ovoj nezaboravnoj avanturi potrebno je pronaći pet pisanica te ih fotografirati kao maleni istraživački dokaz da ste ih pronašli.

Nagradna pustolovina traje od 18. do 23. travnja, a svi oni koji pronađu virtualne pisanice neka se zapute dežurnoj hostesi, u vremenu od 18 do 20 sati. Vaš maleni istraživački pothvat može biti nagrađen, jer najbržih deset tragača Avenue Mall nagrađuje s Visa Avenue Mall poklon karticom u vrijednosti od 200 kuna.

Ukoliko se nakon obiteljskog druženja želite dodatno zabaviti, svratite tijekom blagdana u Avenue Mall i pogledajte neki od najnovijih filmskih hitova, uživajte u ponudi kafića i restorana ili pak u ponedjeljak posjetite jednu od svojih omiljenih trgovina.