Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

XXL pisanica ispred zagrebačkog Avenue Malla

U uskrsnom lovu na virtualne pisanice možete 'zaraditi' poklon bojkn od 200 kn.

Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa ispred zagrebačkog shopping centra Avenue Mall postavljena je najveća pisanica u gradu – XXL pisanica! Visoka je četiri metra i najzanimljivija u Hrvatskoj, jer ostavlja dojam kao da je pala s neba te se na svom putovanju zaustavila upravo ispred Avenue Malla.

Postavljanje XXL pisanice samo je uvod u ono što će se tijekom tjedna događati u Centru. Kako bi uskrsni shopping bio još zanimljiviji, Avenue Mall je za svoje posjetitelje pripremio nagradnu avanturu – potragu za virtualnim pisanicama! Tradicionalna potraga tako je dobila svoju moderniju inačicu, onu virtualnu. Duboko udahnite, pronađite malenog istraživača u sebi i krenite u nezaboravnu potragu za pisanicama koje će biti skrivene, odnosno 'uklopljene' u interijer samog Centra.Uskrsni lov može početi jedino ako dobro obratite pozornost na virtualne oblike pisanica. Stoga, uključite sva osjetila te pripazite gdje gledate i hodate. Za sudjelovanje u ovoj nezaboravnoj avanturi potrebno je pronaći pet pisanica te ih fotografirati kao maleni istraživački dokaz da ste ih pronašli.

Nagradna pustolovina traje od 18. do 23. travnja, a svi oni koji pronađu virtualne pisanice neka se zapute dežurnoj hostesi, u vremenu od 18 do 20 sati. Vaš maleni istraživački pothvat može biti nagrađen, jer najbržih deset tragača Avenue Mall nagrađuje s Visa Avenue Mall poklon karticom u vrijednosti od 200 kuna.Ukoliko se nakon obiteljskog druženja želite dodatno zabaviti, svratite tijekom blagdana u Avenue Mall i pogledajte neki od najnovijih filmskih hitova, uživajte u ponudi kafića i restorana ili pak u ponedjeljak posjetite jednu od svojih omiljenih trgovina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Naši stari jaja su najčešće bojili u crveno pomoću korijena cikle, ljuske luka ili crvenog radiča.

Zanimljivosti

Baš me zanima koliko je ljudi dignulo kredit da osigura bogati stol za Uskrs?

Gastronomija

Paska je tradicionalni ukrajinski kruh koji izgledom podsjeća na božićni panettone, a okusom na uskršnju pogaču prepunu sušenog voća.

Moj dom

Ako vam ove godine budžet ne dopušta realizaciju svih vaših ideja za uređenje kućanstva i stola oko kojeg će se okupiti cijela obitelj, ne...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.