Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Yamamay i udruga SVE za NJU ponovno udružili snage

Od 9. listopada pa sve do kraja Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, Yamamay će na prodajnim mjestima diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Dubrovnik, Zadar i Rovinj), kupcima osigurati 20% popusta na odabrani asortiman grudnjaka.

Danas je u društvu prijatelja humanitarne kampanje jednog od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja te udruge SVE za NJU, predstavljena suradnja koja ima za cilj promovirati važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem.

Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Sanja Doležal, Daniela Trbović, Martina Tomčić i Josipa Pavičić ponosno su nosile pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške borbi protiv raka dojke.

Povodom mjeseca ružičaste vrpce, dr. Almenka Balenović, predsjednica udruge SVE za NJU te dr. Andrea Šupe Parun, koordinatorica nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, istaknule su kako je ključan cilj zajedničke suradnje buđenje svijesti o važnosti istraživanja i prevencije.

DanielaTrbović, BarbaraNola, SandraVranješMilić, JosipaPavičić, LjiljanaVukota, AlmenkaBalenović, MartinaTomčić i SanjaDoležal

DanielaTrbović, BarbaraNola, SandraVranješ Milić, JosipaPavičić, LjiljanaVukota, AlmenkaBalenović, MartinaTomčić i SanjaDoležal

Suradnju udruge SVE za NJU, osnovane 2008. godine kao dobrovoljne, humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, i Yamamaya pratit će kampanja koja promovira poruku „Yamamay podržava žene“, a dio je globalnih napora talijanskog branda da osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštite svoga zdravlja.

Od 9. listopada pa sve do kraja Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, Yamamay će na prodajnim mjestima diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Dubrovnik, Zadar i Rovinj), kupcima osigurati 20% popusta na odabrani asortiman grudnjaka iz Basic kolekcije, kako bi i na taj način utjecao na podizanje svijesti o važnosti uključivanja što većeg broja žena u program besplatnih mamografskih pregleda.

Više

Trendovi

Poznati brend Yamamay predstavio je novu kolekciji i to u suradnji s australskim brendom It's Now Cool, a riječ je o kolekciji kupaćih kostima...

Trendovi

Yamamay je odlučio svoju kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2022. posvetiti Mediteranu.

Trendovi

Yamamay dodaje slavnu talijansku pjevačicu Elettru Lamborghini popisu posebnih suradnji i lansira ograničenu kolekciju “Elettra Lamborghini za Yamamay” inspiriranu snažnom osobnošću i svestranim stilom...

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.