Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Yamamay i udruga SVE za NJU ponovno udružili snage

Od 9. listopada pa sve do kraja Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, Yamamay će na prodajnim mjestima diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Dubrovnik, Zadar i Rovinj), kupcima osigurati 20% popusta na odabrani asortiman grudnjaka.

Danas je u društvu prijatelja humanitarne kampanje jednog od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja te udruge SVE za NJU, predstavljena suradnja koja ima za cilj promovirati važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem.

Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Sanja Doležal, Daniela Trbović, Martina Tomčić i Josipa Pavičić ponosno su nosile pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške borbi protiv raka dojke.

Povodom mjeseca ružičaste vrpce, dr. Almenka Balenović, predsjednica udruge SVE za NJU te dr. Andrea Šupe Parun, koordinatorica nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, istaknule su kako je ključan cilj zajedničke suradnje buđenje svijesti o važnosti istraživanja i prevencije.

DanielaTrbović, BarbaraNola, SandraVranješMilić, JosipaPavičić, LjiljanaVukota, AlmenkaBalenović, MartinaTomčić i SanjaDoležal

DanielaTrbović, BarbaraNola, SandraVranješ Milić, JosipaPavičić, LjiljanaVukota, AlmenkaBalenović, MartinaTomčić i SanjaDoležal

Suradnju udruge SVE za NJU, osnovane 2008. godine kao dobrovoljne, humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, i Yamamaya pratit će kampanja koja promovira poruku „Yamamay podržava žene“, a dio je globalnih napora talijanskog branda da osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštite svoga zdravlja.

Od 9. listopada pa sve do kraja Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, Yamamay će na prodajnim mjestima diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Dubrovnik, Zadar i Rovinj), kupcima osigurati 20% popusta na odabrani asortiman grudnjaka iz Basic kolekcije, kako bi i na taj način utjecao na podizanje svijesti o važnosti uključivanja što većeg broja žena u program besplatnih mamografskih pregleda.

Pročitajte još

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

S modne piste

Novi Yamamay stil otmjen je i ženstven, ali istodobno praktičan, svestran i višenamjenski.

Trendovi

'Principessa Super Bra' inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela...

Fashion report

Održive tkanine koje se koriste u ovim kolekcijama su: reciklirani poliamid, reciklirani poliester te Modal Lenzing™ koji je izrađen od ekološkog umjetnog vlakna, prirodnog...

Advertisement