Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Yasmin i Amber Le Bon za prevenciju raka dojke

Yamamay kampanja promovira važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem

Kao i svake godine, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja, Yamamay, udružio je snage s talijanskom ligom za borbu protiv raka, s ciljem buđenja svijesti o važnosti istraživanja i prevencije raka dojke. Kako bi skrenuo pažnju na ovo važno pitanje, Yamamay je lansirano novu Basic kolekciju popraćenu snažnom kampanjom koja promovira poruku: ‘Rak ne poznaje godine. Spriječite ga i vi.’.

Poznati talijanski fotograf, Giovanni Gastel zaslužan je za nevjerojatne fotografije s motivima majke i kćeri čija je ljepota i elegancija vječna. Glavne zvijezde projekta su supermodel 90-ih, Yasmin, i engleska manekenka, Amber Le Bon.

yamamay 1Yamamay ih je izabrao kao idealne predstavnice žena svih dobi kojima je posvećena Basic kolekcija obilježena neutralnim bojama, mikrovlaknima i elegantnom čipkom.

YAMAMAY BASIC 201440642Osnovna linija dostupna je u svim Yamamay trgovinama tijekom cijele godine uz bezbroj artikala koji će zadovoljiti potrebe svake žene i ujedno poslati snažnu poruku o važnosti koncepta prevencije.

yamamay2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih...

Zdravstveni karton

Rano otkrivanje raka daje i veći prostor borbi protiv ove opake bolesti, a samim time i veće prilike za izlječenje - više od 90%...

Zdravstveni karton

Prva subota u proljeću posvećena je Danu narcisa, a udruga Europa Donna Hrvatska obilježila ga je na Cvjetnom trgu po 27. put.

Trendovi

Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, Yamamay dočekuje proljeće predstavljajući liniju 'Adaptive Color' izrađenu inovativnom LYCRA® ADAPTIV tehnologijom kojom je izrađena odjeća koja se prilagođava svim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.