Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Yasmin i Amber Le Bon za prevenciju raka dojke

Yamamay kampanja promovira važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem

Kao i svake godine, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja, Yamamay, udružio je snage s talijanskom ligom za borbu protiv raka, s ciljem buđenja svijesti o važnosti istraživanja i prevencije raka dojke. Kako bi skrenuo pažnju na ovo važno pitanje, Yamamay je lansirano novu Basic kolekciju popraćenu snažnom kampanjom koja promovira poruku: ‘Rak ne poznaje godine. Spriječite ga i vi.’.

Poznati talijanski fotograf, Giovanni Gastel zaslužan je za nevjerojatne fotografije s motivima majke i kćeri čija je ljepota i elegancija vječna. Glavne zvijezde projekta su supermodel 90-ih, Yasmin, i engleska manekenka, Amber Le Bon.

yamamay 1Yamamay ih je izabrao kao idealne predstavnice žena svih dobi kojima je posvećena Basic kolekcija obilježena neutralnim bojama, mikrovlaknima i elegantnom čipkom.

YAMAMAY BASIC 201440642Osnovna linija dostupna je u svim Yamamay trgovinama tijekom cijele godine uz bezbroj artikala koji će zadovoljiti potrebe svake žene i ujedno poslati snažnu poruku o važnosti koncepta prevencije.

yamamay2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

S modne piste

Novi Yamamay stil otmjen je i ženstven, ali istodobno praktičan, svestran i višenamjenski.

Zdravstveni karton

Znate li da je rak dojke izlječiv u 91% slučajeva ako se otkrije na vrijeme?

Fashion report

Simona Augustić je osnivačica startup brenda ARYA Intimates.

Advertisement