Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Yasmin i Amber Le Bon za prevenciju raka dojke

Yamamay kampanja promovira važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem

Kao i svake godine, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja, Yamamay, udružio je snage s talijanskom ligom za borbu protiv raka, s ciljem buđenja svijesti o važnosti istraživanja i prevencije raka dojke. Kako bi skrenuo pažnju na ovo važno pitanje, Yamamay je lansirano novu Basic kolekciju popraćenu snažnom kampanjom koja promovira poruku: ‘Rak ne poznaje godine. Spriječite ga i vi.’.

Poznati talijanski fotograf, Giovanni Gastel zaslužan je za nevjerojatne fotografije s motivima majke i kćeri čija je ljepota i elegancija vječna. Glavne zvijezde projekta su supermodel 90-ih, Yasmin, i engleska manekenka, Amber Le Bon.

yamamay 1Yamamay ih je izabrao kao idealne predstavnice žena svih dobi kojima je posvećena Basic kolekcija obilježena neutralnim bojama, mikrovlaknima i elegantnom čipkom.

YAMAMAY BASIC 201440642Osnovna linija dostupna je u svim Yamamay trgovinama tijekom cijele godine uz bezbroj artikala koji će zadovoljiti potrebe svake žene i ujedno poslati snažnu poruku o važnosti koncepta prevencije.

yamamay2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

U Hrvatskoj svake godine čak tri tisuće žena oboli od raka dojke, a bitku izgubi njih gotovo sedam stotina.

Savjeti stručnjaka

Ako imate zdrave zube i desni, preventivni stomatološki pregledi će biti brzi i jednostavni.

Zdravstveni karton

Psihološka podrška pacijentima je, vjerujem, puno važnija NAKON što sve prođe jer tijekom bolesti je važno samo prebroditi dan po dan, a nakon svega...

Zanimljivosti

U organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska, u 11 sati je od Hrvatskog narodnog kazališta krenula tradicionalna povorka sjećanja na sve preminule od raka dojke,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.