Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Yasmin i Amber Le Bon za prevenciju raka dojke

Yamamay kampanja promovira važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem

Kao i svake godine, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja, Yamamay, udružio je snage s talijanskom ligom za borbu protiv raka, s ciljem buđenja svijesti o važnosti istraživanja i prevencije raka dojke. Kako bi skrenuo pažnju na ovo važno pitanje, Yamamay je lansirano novu Basic kolekciju popraćenu snažnom kampanjom koja promovira poruku: ‘Rak ne poznaje godine. Spriječite ga i vi.’.

Poznati talijanski fotograf, Giovanni Gastel zaslužan je za nevjerojatne fotografije s motivima majke i kćeri čija je ljepota i elegancija vječna. Glavne zvijezde projekta su supermodel 90-ih, Yasmin, i engleska manekenka, Amber Le Bon.

yamamay 1Yamamay ih je izabrao kao idealne predstavnice žena svih dobi kojima je posvećena Basic kolekcija obilježena neutralnim bojama, mikrovlaknima i elegantnom čipkom.

YAMAMAY BASIC 201440642Osnovna linija dostupna je u svim Yamamay trgovinama tijekom cijele godine uz bezbroj artikala koji će zadovoljiti potrebe svake žene i ujedno poslati snažnu poruku o važnosti koncepta prevencije.

yamamay2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Tvrtka Salvus je u suradnji s Udrugama Europa Donna i Nismo Same pokrenula kampanju SNAGA JE U NAMA.

Zdravstveni karton

Pročitajte iskustva hrabrih žena koje su pobijedile rak dojke te savjete stručnjaka o tome kako biti tu za oboljele i bližnje.

Duh i tijelo

Cedevita je uz novi okus Pink Grejp u ružičastom mjesecu pokrenula kampanju „Budi TU. Budi CE.“, koja je nastala u suradnji s krovnim regionalnim...

Zdravstveni karton

Dan ružičaste vrpce podržale su i brojne poznate osobe iz svijeta politike i javnog života priključivši se humanitarnoj akciji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.