Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Blog

Yasmine blog: Aila Wang

Najljepši ukras revija Alexandra Wanga

Svijet mode je sam po sebi jedna velika čarolija. Kada taj svijet obogatimo nježnim licima prekrasne djece s torbicom Chanel u rukama kojom se igraju kao da je Hello Kitty – s modnim dodacima usklađenim prema najnovijim modnim trendovima na kojima bi pozavidjeli i pravi modni znalci – onda definitivno taj svijet možemo gledati očima ushićenog djeteta.

Aila Wang, prekrasno malo stvorenje i nećakinja slavnog strica Alexandera Wanga prvi puta se pojavila na New York Fashion Week-u sa samo dvije godine u minijaturnom krznenom ogrtaču i vintage Chanel torbici i od tada plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

aila krzneni kaputicČesto je se može vidjeti odjevenu po pravilima urbanog chica po kojem je poznat Alexandar Wang – super cool Nike tenisicama, haljinama uzorka pitona i ultramodernim naočalama.

aila tekst1Aila je prva nosila Wang majicu ‘Parental Advisory’, a look 90-tih uspješno je podigla na potpuno novi level – uz Jordan papuče i jednostavne bijele čarape .

aila tekst2Koliko god da su djeca prisutna u javnom životu teška i nezahvalna tema te usprkos činjenici da njihovo mjesto možda i nije na pozornici, da u njihovim rukama možda i ne trebaju biti najnovija Balenciaga ili Chanel torbica, ostaje činjenica da se ne možemo oteti dojmu kako iza svega ipak stoji nevinost, razdraganost i sve što dijete samo po sebi predstavlja.

Xoxo
Jasmina

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.