Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Blog

Yasmine blog: Jesen u sivom

Kako je siva ukrala show crnoj

Kada kažemo ‘jesen’, pomislimo na kraj nečega što je bilo – mlado, toplo, drago, u čemu smo uživali, a sada je prošlo. Jer stigla je jesen. Jesen u prirodi i – sivi dani, kiše, melankolija, bezvoljnost, mrzovolja… U čekanju da prođe.

moda tekst 2
Jesen ima, međutim, i svojih lijepih dana. Rujnih, raskošnih, obojenih toplim bojama prirode, prirode koja se povlači u smiraj i koja se u posljednjem dahu svoje vegetacije pokaže kao raskošna žena, bujna i zrela. Lijepa kao lijep jesenji dan.

E, tu jesen volim! Volim prošetati po lišću koje šušti, mirisati pečene kestene, i otkrivati boje koje se u prirodi mogu jedino sresti s početka jeseni. A, boje prirode i boje odjeće jedinstvena su simbioza.

moda tekst 1Kako je jesenja siva ukrala show crnoj ? Jednostavno, lagano i sivo …. Ma koliko riječ siva asocirala na nešto tmurno i turobno, ovoga puta ona u modi dočarava nešto drago i trendy … i vrlo poželjno.

Siva boja je ona koja se stapa s okolinom, koja smiruje boje ljeta, a istodobno ne uniformira poput fatalne crne boje.

moda tekst 3
Nijanse sive u književnosti broje se pedeseticama, a nijanse sive u modi su isto tako brojne i sve od reda nježne – lijepe, udobne i tako smirujuće.

xoxo

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Bez obzira na trendove i sezonu, jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je majica s printom koja se lako može uklopiti...

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.