Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Blog

Yasmine blog: Jesen u sivom

Kako je siva ukrala show crnoj

Kada kažemo ‘jesen’, pomislimo na kraj nečega što je bilo – mlado, toplo, drago, u čemu smo uživali, a sada je prošlo. Jer stigla je jesen. Jesen u prirodi i – sivi dani, kiše, melankolija, bezvoljnost, mrzovolja… U čekanju da prođe.

moda tekst 2
Jesen ima, međutim, i svojih lijepih dana. Rujnih, raskošnih, obojenih toplim bojama prirode, prirode koja se povlači u smiraj i koja se u posljednjem dahu svoje vegetacije pokaže kao raskošna žena, bujna i zrela. Lijepa kao lijep jesenji dan.

E, tu jesen volim! Volim prošetati po lišću koje šušti, mirisati pečene kestene, i otkrivati boje koje se u prirodi mogu jedino sresti s početka jeseni. A, boje prirode i boje odjeće jedinstvena su simbioza.

moda tekst 1Kako je jesenja siva ukrala show crnoj ? Jednostavno, lagano i sivo …. Ma koliko riječ siva asocirala na nešto tmurno i turobno, ovoga puta ona u modi dočarava nešto drago i trendy … i vrlo poželjno.

Siva boja je ona koja se stapa s okolinom, koja smiruje boje ljeta, a istodobno ne uniformira poput fatalne crne boje.

moda tekst 3
Nijanse sive u književnosti broje se pedeseticama, a nijanse sive u modi su isto tako brojne i sve od reda nježne – lijepe, udobne i tako smirujuće.

xoxo

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Chic de Lin kolekcija je pažljivo osmišljena za modernu ženu koja cijeni kvalitetu, sofisticiranost i ekološku odgovornost.

Fashion report

Hrvatski modni brend Robert Sever s ponosom najavljuje lansiranje svoje najnovije Resort kolekcije pod nazivom Severalle koja utjelovljuje eleganciju, sofisticiranost i neodoljivi šarm ljeta.

Trendovi

Iz bečkog FREYWILLE ateljea, stižu nam nove neodoljive naušnice – Magic Sphinx Wings.

Zanimljivosti

Počela je velika ljetna akcija od 30% na sve, u Fashion Company trgovinama i na Fashion&Friends online shopu i mobilnoj aplikaciji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.