Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Blog

Yasmine blog: Modni zodijak

Božićni poklon za cijeli život

Horoskopski znak smo mi. Ono što nas obilježava i što je zapravo osobna karta našega karaktera. Povodljive ribice , oštre škorpije, bikovi vođe, lavovi gospodari…To smo mi !!! U zvijezdama zapisani , zvijezdama obilježeni.

Za mnoge, kupiti nakit za voljenu ženu je slatka, teška i izazovna briga i naravno veliko zadovoljstvo. A u prvom redu…. Briga. Što bi ona voljela? Što bi ju radovalo? Što će izazvati sjaj u njenim očima? Kako pogoditi i kupiti to što će ju oduševiti? Kad otvori poklon, hoće li ushićeno zagrliti? I najvažnije, hoće li odabrani poklon biti to što ima svoj vijek trajanja, a koji neće biti trenutan, usputan i odrađen.
dior zodijak1

A kad već znamo koji je horoskopski znak, ne bi li bilo divno da kao prekrasan dar pod borom u maloj kutijici nađe privjesak sa znakom koji ju obilježava? Nešto njezino, nešto što je ona, i to sve potpisano imenom Tell me Dior– iz najnovije kolekcije majstora stila. A to je onda ono što je za cijeli život.
dior zodijak
Naš znak, Diorov modni izričaj – poklon za jedan divan Božić – i pogled sa sjajem u očima neće izostati. Niti nježni, topli zagrljaj!

xoxox

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Škorpion, Ribe i Jarac.

Horoskop

Lav postiže ogroman uspjeh, pred Škorpionom su dinamični trenutci

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vodenjak, Jarac i Ribe.

Horoskop

Ako vas zanima što astrologija kaže o tome kako vaša osobnost utječe na vašu omiljenu seks pozu, čitajte dalje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.