Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Blog

Yasmine blog: Pinky ring

Sentimentalna vrijednost na malome prstu

Prsten je oduvijek bio simbol… uvijek nečeg lijepog – za sjećanje i kao uspomena na neke samo nama znane trenutke. I gle’ lijepog čuda! Ove jeseni u trendu su prsteni koji su se preselili na mali prst.

I dok su ih jednom davno nosili jedino zločesti dečki u filmovima – naravno, oni kojima se nije moglo vjerovati – danas oni pričaju neku sasvim drugačiju priču.

pinky ring 5Priču o ženskim putovanjima, poklonima, godišnjicama , trendovima… I sve to sjedinjeno u ultra chic modnom izričaju. Puno malih prstenova – za zadovoljstvo nošenja i modni imperativ.

pinky ring 2Premda je trend uvijek vezan uz nestalnu modu, nešto što je prisutno najviše godinu dana – s malim prstenom stvar je ponešto drugačija.

Ciara-Blake-Lively-BeyonceSentimentalne vrijednosti ostaju zauvijek. Samo su se sada preselile na mali prst, pomirivši trend i bezvremensku klasiku.

pinky ring 3Koliko god da je peti prst na ruci uvijek manje značajan, u ovoj sezoni novih starih trendova on je postao – mali div.

pinky ring 1I ne zaboravite, pošaljete li leteći poljubac preko ruke na kojoj je prsten i sam će dobiti glamurozni štih. Vjerujte !!!

Xoxo
Jasmina

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Ako ste još uvijek u potrazi za savršenom kombinacijom prstenja za svoju desnu ruku, predlažemo da inspiraciju potražite u ovom članku.

Dizajn

Upečatljiv prsten je nekada bio simbol moći, vlasti i ugleda, a danas je preuzeo ulogu kraljevske krune svih modnih dodataka.

Trendovi

Povezujete li odabir prstena s odrazom osobnosti i karaktera, ne propustite isprobati ovo originalno prstenje

Istaknuto

Chanelovo prstenje za članke novi je najtraženiji modni dodatak

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.