Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Blog

Yasmine blog: Smaragdna zavist

Ova chic nijansa zelene pristaje svakom tenu

Sljedeća velika stvar, trend koji će se neko vrijeme zadržati je smaragdna boja, pa se ne ustručavajte odmah krenuti u kupovinu.

Prizivajući svježinu i raskoš ove godine iskače posvuda. Zbog toga ne mogu biti više ushićena jer mi je to apsolutno jedna od najdražih boja dragulja.

smaragdna zavistElie Saab SS 2014 emerald on trend

Ova chic nijansa zelene pristaje svakom tenu pa mnogi mogu uživati u mnogim dizajnerskim kolekcijama, i onih prihvatljivijih cijenom, u kojima su odjeća, torbe i cipele obojene ovom prekrasnom bojom.

smaragdna zavist naslovnaSmaragdno krzno Monique Lhuillier, cipele Roger Vivier, plave oči Biance Balti još su više došle do izražaja zbog njezinog smaragdnog nakita

Smaragdni trend je počeo, a trajat će još dugo!

xoxo

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Na police stiže zanimljiva knjiga, lijepa iznutra, ali i izvana, na što je mlada autorica Marija Gaura posebno pripazila.

Trendovi

Vanilla girl trend lako je zamijeniti s prošlogodišnjim Clean girl trendom čija je glavna odlika minimalizam.

Gastronomija

Dobra i sočna, te ne presuha tapenada će imati dobar omjer maslina i kapara te biti začinjena maslinovim uljem i sokom od limuna.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.