Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Za besprijekoran ten u svako doba godine

Artistry Youth Xtend- lagani tekući puder koji prekriva vrhunski

Potraga za odgovarajućim tekućim puderom ponekad može izgledati kao potraga za “Svetim gralom”. Odgovarajuće prekrivanje, boja, nijanse i pozitivni učinci na kožu samo su neki od faktora koje tekući puder mora zadovoljiti kako bismo mogli reći da smo pronašli “onaj pravi”, onaj koji će istaknuti ono najbolje na nama. Amway predstavlja ARTISTRY YOUTH XTEND™ Lifting Smoothing tekući puder za besprijekoran ten u svako doba godine za ljepotu kože bez kompromisa.

Bez kompromisa

ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing puder s učinkom liftinga više je od pudera. Njegova bogata, hidratantna anti-ageing podloga pomaže zategnuti i učvrstiti kožu, čineći je mladolikom i svježom. ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing namijenjen je ženama koje žele nadograđujući tekući puder sa srednje do jakom moći prikrivanja, koji je istovremeno lagan za kožu. Idealan je i za one koje žele trenutni, vidljivi osjećaj savršenog izgleda kože s dugoročnim pozitivnim učincima kao i ženama koje žele tekući puder koji će savršeno odgovarati njihovoj boji kože.

‘Ne postoje kompromisi sa ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing tekućim puderom, on je najnapredniji tekući anti-ageing puder brenda ARTISTRY™ ‘, izjavio je Rick DiCecca, svjetski poznat vizažist.

besprijekoran ten tekst

Optički učinak odražavanja svjetlosti trenutno omekšava izgled tankih linija i bora te vraća mladenačku živost kože. Hijaluronska kiselina također trenutno izglađuje i hidratizira kožu. Tijekom vremena, ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing tekući puder pomaže u povećanju prirodne čvrstoće i elastičnosti kože. Konačno, ZF 20 pomaže produžiti svjež, mladenački izgled kože štiteći kožu od izloženosti štetnim UV zrakama sada i u budućnosti.

Pakiranje i nanošenje

“Crescendo” pakiranje ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing tekućeg pudera sadrži poseban ventil koji sprječava ulazak zraka u bočicu, čime se smanjuje isušivanje, onečišćenje te isticanje proizvoda.
Nakon što ste nanijeli ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing proizvode za njegu lica, nanesite tekući puder vršcima prstiju, spužvicom ili kistom za tekući puder na lice i razmažite ga prema vanjskim kutevima lica. Prekrivanje može biti srednje ili jako, ovisno o načinu nanošenja za svježi, mladenački izgled. Za kraj nanesite ARTISTRY prozračan puder u prahu ili kamenu, kako biste fiksirali make up.

“ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing tekući puder vam ne mora biti prvi korak u dnevnoj make up rutini. Smatrajte ga zadnjim korakom u režimu njege vaše kože”, objasnio je DiCecca. ARTISTRY YOUTH XTEND tekući puder savršeno odgovara ARTISTRY YOUTH XTEND proizvodima za njegu kože, kombinirajući trenutačne s dugoročnim anti-ageing pozitivnim učincima na kožu.

besprijekoran ten amway puder

ARTISTRY tekući puder prikladan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu, a dostupan je u 8 nijansi (30ml) po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 388,13 kuna.

ARTISTRY YOUTH XTEND Lifting Smoothing tekući puder kao i ostale proizvode tvrtke Amway, moguće je nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite www.amway.hr.

[box style=”0″]

O ARTISTRY™
Vodeća marka u svijetu s prestižnim proizvodima za ljepotu, ARTISTRY nudi klinički testiran, intenzivan i luksuzan tretman za njegu kože uz potporu vrhunske znanosti, zajedno s dekorativnom paletom proizvoda za make-up usana, očiju, obraza i lica kako bi se zadovoljile jedinstvene potrebe žena diljem svijeta. ARTISTRY marka je svrstana među prvih pet najprodavanijih premium marki za njegu kože. ARTISTRY proizvodi se prodaju kroz mrežu više od tri milijuna distributera diljem svijeta.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Savjeti i preporuke

Unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81% seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF...

Trendovi

Wonder Me Powder-No-Powder stavlja na test "suhu kožu", koja je obično neprikladna za ovu kategoriju proizvoda, no ovaj kompaktni puder potvrđen je kao idealan...

Beauty report

Izdržati cijeli dan s postojanim, besprijekornim make upom čini se kao nemoguća misija...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.