Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Lana Del Rey

Savjeti i preporuke

Za frizuru Lane Del Rey na dodjeli nagrada Grammy zaslužan je Authentic Beauty Concept

Početkom godine, Authentic Beauty Concept svojoj zajednici predstavio je novo lice u svom timu.

Početkom godine, Authentic Beauty Concept svojoj zajednici predstavio je novo lice u svom timu. Dinamična i utjecajna osoba u svijetu kose i mode, s preko dva desetljeća iskustva i rada u modnoj industriji, Anna Cofone, postala je globalna kreativna advokatkinja za Autentic Beauty Concept.

Cijenjena u svom poslu i tražena među javnim osobama, Anna, među ostalima, već neko vrijeme surađuje i s američkom pjevačicom i kantautoricom Lanom Del Rey. Ove godine, na dodjeli nagrada Grammy, Lana je oduševila sve prisutne svojom pojavom, no ne samo zbog svog talenta i izvanrednog outfita, već zbog svoje frizure, kojoj su se brojni divili. Anna Cofone potrudila se oživjeti viziju starog Hollywooda, ali ga također začiniti s mrvicu modernih detalja. Za stvaranje ove frizure i zavidnog volumena koristila je Authentic Beauty Concept proizvode, među kojima i Airy Texture Spray i Nude Powder Spray, glavne proizvode koji su zaslužni za nevjerojatan volumen kose koji se u zadnje vrijeme vraća na velika vrata.

Ovo nije bio prvi put da je Anna Cofone surađivala s Lanom Del Ray. Prije ovoga, surađivale su i na stvaranju cijelog looka za snimanje naslovnice Laninog novog albuma, a kako je ta frizura oduševila sve koji su album s iščekivanjem dočekali – nije iznenađujuće da su se dvije umjetnice odlučile na daljnju suradnju za događaj velikog značaja za obje.

Inspiracija kojom se Anna Cofone vodila prilikom stvaranja frizure za Lanu Del Ray za dodjelu nagrada Grammy bila je skladan spoj nostalgične elegancije i suvremene gotičke privlačnosti. Vodila se stilovima ikona starog Hollywooda poput Sharon Tate i Brigitte Bardot te joj je u cilju bilo stvoriti upravo tu bezvremensku ljepotu koju karakteriziraju nježni valovi ogromnog volumena te pramenovi oko lica koji dodatno naglašavaju oči. Upravo ovakve frizure dokaz su da se uz Authentic Beauty Concpet proizvode u pravim rukama može postići apsolutno sve.

Foto Lana Del Rey (red carpet): Gilbert Flores

Foto proizvodi: Promo

Više

Zanimljivosti

Authentic Beauty Concept holistički je i premium brend za njegu kose, kreiran u suradnji s jedinstvenim frizerskim kolektivom.

Zanimljivosti

Ove godine na Paris Fashion Weeku modni brend Chloé predstavio je svoju proljetnu kolekciju, a uloga hair stilistice modela dodijeljena je renomiranoj Holli Smith.

Savjeti i preporuke

Na našem tržištu, proizvod je predstavljen zajedničkom kampanjom ambasadorice branda – glazbenice Nike Turković i  jednom od najrespektabilnijih hair stilistica na ovom području –...

Beauty report

Iako je svoja vrata otvorio prije samo godinu i pol dana, Josey Hair & Beauty nevjerojatnom se brzinom etablirao u frizerskoj industriji te za mnoge žene...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.