Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Za “Korak u život” sa Severinom

Pjevačica je kupila prvih 50 karata za svoj humanitarni koncert. Darovat će ih nezbrinutoj djeci.

Naš proslavljeni plivač Gordan Kožulj i pjevačica Severina Vučković predstavili su humanitarni spektakl „Korak u život“ koji je ujedno i Severinin koncert. Naime, počela je prodaja ulaznica za koncert koji će se održati 21. prosinca 2008. godine u Domu sportova. Prihod od prodaje karata namijenjen je štićenicima domova za nezbrinutu djecu i njihove udomitelje. Djeci se želi pomoći da nastave obrazovanje na fakultetu.

Prvih 50 ulaznica kupila je sama Severina koja je i glasnogovornica kampanje. Za She.hr je rekla:

– Ovo je stvarno plemenita stvar i kad me dr. Josip Paladino nazvao, morala sam se priključiti. Kupljene karte  darovat ću nezbrinutoj djeci u Dječjem domu Zagreb. Također, i svi koji sudjeluju u projektu kupit će karte, jer idu za dobru stvar.

Omogućiti studij

Projekt je pokrenuo Rotary Klub Zagreb Kaptol koji je odlučio s „Korakom u život“ svake godine kroz različite humanitarne akcije osigurati stipendije djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi te im financijski pomoći pri upisu na fakultet.

– Član sam Rotary kluba te sam se morao pridružiti ovoj baš posebnoj akciji, moram priznati da je ideja genijalna. Također želim pomoći Severini pri promociji albuma te smo baš nju htjeli da nam bude promotor,- rekao je Gordan Kožulj.

Poziv na besplatan telefon

– Koncert će stvarno  biti nešto neviđeno, pojačat ću orkestar i bit će puno truba. Imat ću razne goste, iako još nisam spremna otkriti tko su oni,- rekla je Severina.

Za ovu pozitivnu stvar svi građani osim kupnjom karte za spektakl u Domu sportova mogu pomoći i pozivom na broj 060 9006 čija je cijena 6.1 kunu.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Dugoočekivani novi album, Severina je najavila singlom 'Fališ mi', ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom.

Zanimljivosti

U knjizi o svom glazbenom putu govore Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Gabi Novak, Jasna Zlokić, Zdenka Kovačiček, Doris Dragović, Severina, Vjekoslava Huljić,...

Beauty report

Što znači samopouzdanje i besprijekoran izgled, definitivno zna Severina, koja slovi za jednu od najljepših žena regije.

Video box 1

Najpopularnija hrvatska, ali i regionalna pjevačica – Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom 'The Magic Tour', koja je višestruko nagrađena kao najbolja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.