Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Za mir u domu

Izumi koji će vam izmamiti osmijeh, te uštedjeti vrijeme i živce.

Cijeli dan radite, a kada dođete doma jednostavno imate premalo vremena da riješite svoju omiljenu križaljku ili da uživate u miru i tišini, a i jedan smiješak bi dobro došao. Ovi gadgeti vam mogu upravo u tome pomoći.

Ušutkaj televizor

Konačno je gotov radni dan. Došli ste doma, skuhali si kavu i odlučili nekoliko trenutaka provesti u miru i tišini. To će biti malo teže izvesti ako klinci u susjednoj sobi „rasturaju“ najnovije spotove na MTV-ju. Lijepo ste im rekli da barem malo stišaju, ali imate osjećaj kao da govorite u prazno.

Tu na scenu stupa daljinski upravljač TV B-gone veličine privjeska za ključeve, koji u sebi sadrži jaku infracrvenu zraku za gašenje televizora bilo koje marke. Ako su vam u dometu od 15 metara, gotovi su.

Baterije se dobivaju zajedno sa proizvodom po cijeni od svega 155 kuna. Nije puno za mir i tišinu.

Sharp Shoote daljinski

Da je Al Bundy znao za ovaj proizvod, sigurno bi prekinuo snimanje „Bračnih voda“ dok mu jedan ne dostave. Samo ga se sjetite s rukom u hlačama, a da je još pored revolver, konačno bi se osjećao kao John Wayne.

Pripremite se za maltretiranje s novogodišnjim programom na televiziji, za koji valjda samo urednici i producenti misle kako je i ove godine baš dobar. Otjerajte reprize i loše fore voditelja s revolverom, koji će prilikom mijenjanja programa proizvesti zvuk pucnja kao u crtiću.

Daljinski se može koristiti za televizore, DVD playere, radio – gotovo za sve uređaje koji imaju daljinski na infracrveno.

Cijena mu je 135 kuna, a programira se preko daljinskog upravljača uređaja koji želite držati kao taoca.

Smiješna usta

Jedini član obitelji koji vas uvijek sasluša i za kojeg ste uvijek u pravu je pas. Ne postavlja previše pitanja, uvijek je pored i gleda vas kao svog boga. Us sve to, jedino vam prilikom jadanja nedostaje smiješak kućnog ljubimca.

Problem riješen. Kupite mu igračku za žvakanje u obliku velikih crvenih usana koje se cijelo vrijeme smiju. Napravljen je od gume koja nije štetna, tako da nema straha za vašeg psa. Za samo 95 kuna kućni ljubimac će žvakati i razmišljati zašto mu se tako smijete.

Sudoku WC papir

Bez obzira na sve promjene kroz povijest, jedno od rijetkih mjesta koja su ostala idealna za uloviti par trenutaka mira je vaš nužnik.

Kada se još uspješno riješi križaljka ili sudoku, možete zaključiti kako je sve prošlo po planu i krenuti dalje u susret dnevnom ritmu.

Rola toaletnog papira ima otisnutu niz različitih mozgalica, stoji 65 kuna.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Moj dom

Ako još niste sigurni kako možete oplemeniti kutak u kome stanujete, predlažemo nekoliko aktualnih trendova i dizajnerskih rješenja.

Kućni ljubimci

CineStar i Kaptol Boutique Cinema pokrenuli su povodom filma i kampanju I JA MOGU BITI TVOJ #PAS, čime nastoje pomoći da napušteni psi lakše...

Moj dom

UP Candle Design spaja modernu tehnologiju poput 3D printera u proizvodnji svijeća s tradicionalnim tehnikama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.