Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Za najljepše uspomene koje ćemo tek stvoriti – Mikado riža prva na svijetu

Mikado riža je za mnoge i dan danas, puno više od čokolade s police.

Čokolada je umjetnost i bavljenje istom, iziskuje trud, odricanje i potpunu predanost. Ona za mnoge znači puno više od lijepe ambalaže. Mnogi stručnjaci smatraju da se čokolada ne smije gristi, ona bi se konzumacijom trebala topiti u ustima. Nju se daruje, u njoj se istinski uživa. Ponekad, a pogotovo danas, stvari uzimamo zdravo za gotovo, a oni najmanji znakovi pažnje – zapravo su najveći, a osim što su najveći, najduže ostaju urezani u sjećanje.

Koliko je fenomenalna činjenica da je upravo hrvatska tvrtka Zvečevo, prva na svijetu osmislila i proizvela čokoladu s rižom?

Tradicija koja svojom vrhunskom kvalitetom ne jenjava te i dalje uživa u tituli omiljene i prve čokolade s rižom.

Zvečevo je prvo na svijetu, spojilo nespojivo – rižu i čokoladu. Generacije su odrasle i odrastaju uz nju. Mikado s rižom i dan danas obilježava djetinjstva i unosi radost u mnoge domove, odnose i stvara najljepše uspomene.

Puno više od čokolade

Priča o Zvečevu seže toliko davno, a činjenica da živi i danas i da su sjećanja mnogih usko vezana baš uz njih kao brend, puno je više od stogodišnje tradicije. Samim time, i Mikado riža je za mnoge i dan danas, puno više od čokolade s police. Najprepoznatljivija u regiji još od 1964. godine, do svačijeg doma dolazi izrađena tradicionalnom recepturom, s najvećim udjelom kakao dijelova od svih čokolada s rižom.

Kada znamo da mi danas možemo nekome sutra, pokloniti čokoladu domaćeg proizvođača u kojima su do jučer uživali naše bake i djedovi, ne postoje riječi koje mogu opisati taj osjećaj.

Danas u možda nešto modernijem i elegantnijem ruhu, sukladno vremenu, ali s istim žarom i jednakom ljubavlju, stvorene za svakoga tko voli i cijeni najkvalitetnije sastojke.

Ne propustite

Gastronomija

Čokoladna torta bez brašna nastaje brzo i nestaje još brže.

She Book Club

Willy Wonka od malih je nogu sanjao da će izrađivati čokoladu i dijeliti je sa svijetom.

Zanimljivosti

Svjetski dan čokolade službeno se obilježava na današnji dan, 7. srpnja jer se vjeruje da je 7. srpnja 1550. godine kakao stigao u Europu.

Gastronomija

Čokoladne mini tortice punjene bijelom čokoladom i jagodama zasigurno će se svidjeti svim vašim ukućanima!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.