Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
kabanica.hr

Kućni ljubimci

Za pse sa stilom – Kabanica

Predivne i jedinstvene kabanice napravljene su u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan.

Dolaskom obilnijih jesenskih kiša, većina vlasnika kućnih ljubimaca teško pronalazi motivaciju za silazak s udobne i tople sofe i šetnju po mokrim pločnicima i travnjacima. Ni njihovi dlakavci nisu baš najsretniji kad su blatni i mokri do kože, a odijela iz ponude su neudobna i sputavaju. Vodeći se time, mlada hrvatska dizajnerica odlučila je napraviti proizvod koji će biti, ne samo moderan već i iznimno funkcionalan.

kabanica-pas-2

Proizvod koji je psu iznimno ugodan za nošenje odlikuje praktična zaštita dlake od prljavštine i kiše, posebice na predjelu trbuha. Odijevaju se vrlo jednostavno i brzo, kopčanje je na čičak,a za neodlučne vlasnike postoje i modeli s mogućnošću obostranog nošenja.

1-2-kabanica

 “I sama sam vlasnica patuljastog šnaucera Fride stoga mi je blizak problem s kojim se vlasnici kućnih ljubimaca susreću za vrijeme kišnih dana. Nažalost, nisam bila ni približno zadovoljna onim što mi se nudilo na tržištu jer su to uglavnom bili proizvodi koji su pse više sputavali nego im olakšavali kretanje. Ubrzo sam uvidjela sve nedostatke takvih proizvoda – komplicirano navlačenje, ograničenost kretanja i neudobni materijali i to me motiviralo da pokrenem vlastiti brend. Vjerujem da će vlasnici kućnih ljubimaca uvidjeti da je Kabanica nastala iz velike ljubavi te znati prepoznati kvalitetu koju nosi”, rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

barabara-simunovic-kabanica

Predivne i jedinstvene kabanice napravljene su u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje možete birati između više od 15 različitih modela, a pomoću vodiča za veličine, svrstajte svog ljubimca u određenu veličinu u tablici. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

kabanica

Više

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Kućni ljubimci

CineStar i Kaptol Boutique Cinema pokrenuli su povodom filma i kampanju I JA MOGU BITI TVOJ #PAS, čime nastoje pomoći da napušteni psi lakše...

Zanimljivosti

Svi oni koji svoj životni prostor dijele s četveronožnim ukućanima znaju koliko sreće, radosti i ljubavi proizlazi iz maženja i igre s njima.

Kućni ljubimci

Prema novoj studiji objavljenoj u Animal Cognition, neki psi, oni koji mogu naučiti ime svojih igračaka, naginju glavu kada čuju da im vlasnici traže igračku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.