Za učinak gušće kose

PRO FIBER je plod jedinstvenog razumijevanja oštećene kose, iznimnih formula razvijenih u 15 godina istraživanja od strane L’Oréalovih laboratorija i ekspertize L’Oréal Professionnel frizera. Sastoji se od molekularnog kompleksa APTYL100, tehnologije koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka uklanjala prvim šamponiranjem.

PRO FIBER dostupan je isključivo u L’Oréal Professionnel ovlaštenim salonima u kojima educirani stručnjak za profesionalnu njegu kose nakon dijagnoze kose odabire odgovarajući protokol i pruža klijentima personaliziranu preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće. Rezultati nakon protokola odmah su vidljivi: vrhovi kose djeluju kao da je kosa tek ošišana. PRO FIBER rutina za kućnu njegu produžuje učinke salonskog protokola. Tijekom svakog šamponiranja, njega se ponovno aktivira te daje jedinstvene kozmetičke rezultate.

ProFiberRe-Createlinija

Danas ćemo vam predstaviti i darovati liniju RE-CREATE – za oštećenu tanku i / ili stanjenu kosu (3. Stupanj oštećenosti) koja se sastoji od:

  • PRO FIBER RE-CREATE šampon – obnavlja kosu dajući joj mekoću i podatnost bez stvaranja težine.
  • PRO FIBER RE-CREATE njega – hranljiva njega koja dopunjuje protokol njege u salonu. Kosa je deblja* i snažnija*, transformirana od korijena do vrhova. *Instrumentalni test šampon + balzam.
  • PRO FIBER RE-CREATE serum – serum u spreju koji pruža kosi zaštitu od topline i čini je sjajnom.

Re-Create je prva dugotrajna njega sa aminosilanom za poboljšanje i obnovu kose stanjene oštećivanjem. Kod takve kose je vlakno stanjeno i korteks je oštećen. Re-Create obnavlja i ponovno puni kosu, te stvara učinak gušće kose.

Danas darujemo 3 paketića (šampon + njega + serum) za 3 sretne čitateljice i njihovu predivnu kosu. Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov RE-CREATE
  • dodajte svoje kontakt podatke i odgovorite nam na pitanje: Kako se zovu sve PRO FIBER linije iz L’Oréal Professionnel kolekcije?
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavljen na našoj Facebook stranici

Odgovor ne bi trebao biti problem, jer smo već pisali o tome. Prijave primamo do 15. rujna, točno u podne.

Dobitnice: Ana Piližota, Marijana arijana i Andrea Stanić!