Zabava uz Stand up komediju

"Open Mic" je večer gdje se već petu sezonu rađaju stand up komičari. Otvorena je svima koji žele svojih sedam minuta na pozornici tako da dođite, nasmijte se te podržite nove mlade nade u ponedjeljak 7. ožujka s početkom u 20 i 30. Posebne prijave nema, dovoljno je da dođete barem pola sata prije početka programa i javite se voditelju večeri. Jedino pravilo je to da je materijal koji izvodite vaš autorski. Ime večeri je "I hate Mondays", voditelj  je Aleks Curać Šarić, a upad je besplatan.

Komedija za Dan žena

Dan žena se u "Studiju smijeha" obilježava programom –  "Žene za žene". Zato navratite u utorak u 20 i 30 na već poznatu adresu Vlaška 92 jer tamo vas očekuju Marina Orsag, Andrea Andrassy, Brina Mulc i Miranda Lončar sa svojim najboljim forama. Upad je 25 kuna, a na stolu vas očekuju besplatne Vedrini grickalice.  Rezervirajte svoja mjesta na mail adresi –  [email protected] ili pak na broj mobitela – 099 6739 888.

Novi materijal u srijedu

Nova postava "Studija smijeha" vam je pripremila novi materijal. Sve što trebate je doći i provjeriti koliko je ekipa dobra. Nastup je u srijedu – 9. ožujka s početkom u 20 i 30 sati. Voditeljsko mjesto preuzima Marina Orsag, a pred vas s novim forama izletavaju: Zvonko Kožić, Mirko Fabris Krav, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović, Goran Vugrinec Goc i Joža Vrban. Upad  je 25 kn.

Stara postava s novim forama

Već prepoznato dobra i stalna postava "Studija smijeha" očekuje vas u četvrtka 10. ožujka s početkom u 20 i 30 sati s pripremljenim novim, ponovno urnebesnim materijalom. Pred vas će na pozornicu izaći: Ivan Šarić, Marina Orsag, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Vlatko Štampar te Open Mic pobjednik Mile Mylo, dok je voditelj večeri Aleks Curać Šarić. Upad je 25 kuna, a zabava zagarantirana.

OSVOJI UPAD NA STAND UP

Sretna lubenica i She.hr vas vode na večer stand up komedije.
Poklanjamo 1×2 za utorak, srijedu i četvrtak.

08.03. Utorak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Dan žena stand up comedy – žene za žene!_ STAND_ŽENE
09.03. Srijeda u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Nova postava – novi tekst – premijera!_STAND_SRI2
10.03. Četvrtak u 20.30h, Studio smijeha, Vlaška 92: Stalna postava – novi tekst – premijera!_STAND_ČET2

Ako se želite zabaviti uz fore domaćih i stranih stand upovaca, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STAND_ŽENE, STAND_SRI2 i STAND_ČET2 te navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Što je na programu Stand up komedije u utorak, 08. ožujka 2011.?

Vaše prijave primamo do 8. ožujka, u 12 h, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnici upada na stand up večeri su: Maja Mehinagić (utorak), Suzana Orešić (srijeda) i Ivan Bernat (četvrtak).
Informaciju o preuzimanju ulaznica primiti će na mail.
Vaš She.hr