Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Zabava za bebe na Špancirfestu

Hrpa partija, koncerata, besplatan prijevoz i zabave za najmlađe ove godine u Varaždinu.

I ove godine na Špancirfest stiže nam Baja-buf. Pod tim simpatičnim imenom skriva se predstava, događanje i igra u jednom, za bebe stare od 10 do 22 mjeseca. Prošle godine ovaj happening oduševio je roditelje, a nasmijao i zabavio njihove mališane i ondje se svakog dana tražilo mjesto više.

U prostranom i mekanom šatoru punom nježnih boja, koji se nalazi u Parku kreative u Habdelićevoj ulici, četvero izvođača (plesači i glumci) pratit će i oponašati dječju aktivnost što će rezultirati igrom i smijehom. Djeca su slobodna da sama odluče kada i kako žele sudjelovati, dat će im se mjesto 'za volanom' te će se između odraslih (roditelja koji promatraju sa strane), beba i izvođača izgraditi povjerenje pa će čak i najsramežljivije bebe imati priliku povesti igru i prihvatiti 'razgovor'.''Baja Buf je zahtjevao mnogo pripremnog istraživanja te je spomenuta dječja dob odabrana kao idealna – bebe pužu ili hodaju, a tu su i prvi pokušaji govora. U toj dobi mališani imaju prirodnu želju za spontanim i slobodnim kretanjem, istražujući sebe i svijet koji ih okružuje svojim vlastitim tijelom kao primarnim sredstvom komunikacije'', rekla je autorica projekta Sanja Tropp Frühwald.

Broj djece unutar svake radionice je ograničen, stoga ako imate malog puzavca kod kuće, rezervirajte bajabufiranje na vrijeme na mail: [email protected]. Svakog dana Špancirfesta u 10 i u 17 h veliki bajbufovci očekuju mališane i njihove roditelje.U petak, 24. kolovoza, Party pozornicu Arena prvog dana Špancirfesta otvorit će popularna britanska DJ-ica Miss Mavrik. Stiže iz prijestolnice elektronske glazbe, Manchestera, a njezin izbor glazbe je progressive techno i tech-house.

Miss Mavrik je putovala svijetom kao prezenter za BBC, MTV, ITV i Ch4, ali je prevladala strast prema glazbi te se DJ-anjem aktivno bavi od 2005. Godine. Trenutno je rezident u mnogim glasovitim klubovima diljem Europe, od Londona preko Moskve do Ibize.Program na Party pozornici Arena kod Drave održavat će se svakog dana od 22 do 6 h ujutro stoga je ispravno reći da zabava tijekom Špancirfesta ne prestaje. U želji da posjetiteljima osigura dobru i sigurnu zabavu, Pan već tradicionalno organizira besplatan prijevoz za sve posjetitelje u okviru svoje akcije Nemoj piti i voziti. Do Party pozornice svakog će dana prevoziti špancirere do lokacije noćne zabave. Bus će kretati s Trga slobode (pored crkve Sv. Nikole) svakih pola sata, od 23 sata do 6 sati ujutro. Ruta će biti kružna, Trg slobode – Party pozornica Arena – Trg slobode.Špancirfest je festival koji ide ukorak s vremenom. Dokaz za to je novost u sustavu identifikacije posjetitelja na prostoru glavne festivalske pozornice MTV pozornice Stari grad, na koji će se ulaziti samo s ID karticama. Posjetitelji sa festivalskim i vikend-ulaznicama dobit će svoje svoje kartice s bar codeom i fotografijom. ID kartica je neprenosiva te omogućuje jedan ulazak u prostor MTV pozornice na Starom gradu po večeri, kako bi se maksimalno pojednostavila procedura ulaženja i izlaženja na Stari grad. Informacije o podizanju ID ulaznica nalaze se na web stranicama Špancirfesta

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Ljubitelji piva koji žele učiniti dobro djelo imaju za to priliku – svakom kupovinom posebno označenog pakiranja Pan piva u Lidl trgovinama daruju dvije...

Putovanja

Od 17. do 26. kolovoza u Varaždinu će se održati 20. Špancirfest.

Gastronomija

Posebnost đumbira ili gingera nota je egzotičnosti koja ga izdvaja iz mediteranskih začina na koje smo navikli.

Predstavljamo

Velika nagradna igra Pan piva, naziva U roku odmah omogućuje svim ljubiteljima Pan piva da u sljedećih pet mjeseci kontinuirano osvajaju atraktivne nagrade.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.