Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Začini ljeto festivalom

Ne želite svoje ljeto provesti izležavajući se na plažama? Evo nešto za željne malo akcije.

Jadran osim prekrasnog mora i plaža nudi i festivale na kojima se možete zabavljati uz filmove ili glazbu. No, nemojte zaboraviti niti na dalmatinske fešte na kojima se dobro zabavlja i kvalitetno jede.

Srpanj

Tabor film festival od 1. do 5. srpnja održavat će se u Zaboku.

Liburnia Jazz Festival od 3. do 5. srpnja bit će u Opatiji. Na sedam gradskih lokacija održavat će se Street Jazz. Program će počinjati u 17 sati, a završavati netom prije „velikih" koncerata na Ljetnoj pozornici.

The Garden Festival u Klubu Barbarella, Petrčani kraj Zadra od 3. do 12. srpnja. Ribarsko mjesto će postati centar glazbenog svijeta i zabave.

Histria festival
– Jose Cura i Simfonijski orkestar HRT-a u pulskoj Areni, 5. srpnja. Cijena ulaznica je od 270 do 630 kuna. U Areni će nastupiti i Elton John 8. srpnja, a cijena ulaznica je od 380 do 2200 kuna.

Super film festival od 9. do 12. srpnja u Supetru na otoku Braču. SSFF je nezavisno međunarodno festivalsko filmsko događanje i prvi filmski festival na nekom od naših otoka.

Radar festival
će se održati u Varaždinu 12. srpnja. Nastupati će Santana, Solomon Burke, Eric Burdon and The Animals, Zoran Predin i Lačni Franz, Voodoo Lizards, Tripdavon. Cijena ulaznice je 290 kuna.

Seasplash festival ove godine će se održavati u Monumenti, Pula, od 16. do 19. srpnja. Više od 60 izvođača na pet pozornice u samo četiri dana.

Ethnoambient Salona
već tradicionalno se održava u Gradini u Solinu. Nastupati će Kries, Vruja, Marija Prelas, Baka Beyond, Katalena i Ethno Croatia Orchestra. Festival se održava 17. i 18. srpnja, a cijena ulaznice je 50 do 70 kuna.

56. Pula film festival od 18. do 25. srpnja. Festival igranog filma u Puli, najstariji i najposjećeniji filmski festival u Hrvatskoj.

Motovun film festival
održati će se u istarskom gradiću Motovun od 27. do 31. srpnja. MFF u potpunosti je posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji su se nametnuli inovativnošću, idejom, snagom svojih priča.

10. Lastovo otok glazbe festival održati će se od 29. srpnja do 1. kolovoza. Etno-rock festival Lastovo otok glazbe ugostit će Rektalni front, Atheist Rap, Elemental, Dječaci, Trio Livada, Zdenka Kovačićek Quartet, Rambo Amadeus i Cinkuše.

Kolovoz

Vukovar film festival – festival podunavskih zemalja održat će se od 26. do 30. kolovoza.

Ljeto na gradini: Tamara Obrovac Transhistria Electric na Trsatskoj gradini u Rijeci 6. kolovoza. Cijena ulaznica je 50, 80 i 100 kuna.

Viva La Pola! Održati će se u Puli u klubu Uljanik 7. i 8. kolovoza.

10. Martinska fešta u Autokampu Martinska kraj Šibenika 7. i 8. kolovoza.

Tuborg green beat festival u Klubu Papaya od 12. do 15. kolovoza u Novalji na otoku Pagu u uvali Zrće. Nastupit će Swedish house mafia, Toolroom knights, Chris Lake i mnogi drugi. Promotivna cijena ulaznice za cijeli festival je 25 eura.

Cib-art festival – vinkovački festival mladih od 21. do 23. kolovoza u Vinkovcima.

Ljeto na gradini: Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić na Trsatska gradina u Rijeci 23. kolovoza. Cijena ulaznice je 80, 100 i 150 kuna.

iDemo Otok 2009 – festival na kojem će nastupati razni bendovi poput Đubrivo, War-Head, Eat Your Brains, Excuse for Pain, Superstition, i još mnogi. Festival će se održati 28. i 29. kolovoza na Otoku mladosti u Ludbregu. Cijene ulaznica su od 20 do 40 kuna.

Urban fest Kutina – održati će se 28. i 29. kolovoza Pod šatorom u Kutini. Prvi dan festivala nastupit će europski DJ-i, dok će drugi dan obilježiti renomirana imena regionalne urbane scene.

Možete ili ići od jednog do drugog ili odabrati one koji vas najviše zanimaju i otići samo na njih.

Ljetni festivali imaju prednost što ste preko dana na plažama, dok se navečer imate gdje dobro zabaviti.

Uživajte!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih...

Putovanja

Ako se pitate kojem ih je dijelu Istre povijest poklonila u najvećem broju, odgovor je Vodnjan i okolica.

Zanimljivosti

Film „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“ je nastavak filma „Aquaman“ iz 2018. godine.

Zanimljivosti

Film UBOGA STVORENJA (Poor Things) na nedavnoj je dodjeli osvojio čak dvije nagrade Zlatni globus®, onu najvažniju - za najbolji film u kategoriji komedija...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.