Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Začinite vaš seksualni život

Male tajne velike seksologinje Tracey Cox

Umirete li od dosade u spavaćoj sobi, krajnje je vrijeme da poduzmete nešto kako to ne bi pogubno djelovalo na vašu vezu. Seksologinja Tracey Cox smatra kako njezinih nekoliko malih savjeta može vratiti iskru i najuspavanijem seksualnom životu. 

Prepustite se klišejima

Često se sramimo povoditi se klišejima, no oni su tu da im se prepustimo! A razlog zašto su neke stvari nazvane baš tim imenom je taj da upravo njih često ljudi žele raditi, ali se previše boje. Prebrodite taj strah uz jednu poznatu slasnu seksualnu igricu.Namažite dijelove tijela čokoladnim sirupom , a vaš partner pobrinut će se da on nestane.

Napravite 'staklenku maštarija'

Svatko od vas neka napiše na papiriće deset stvari koje bi željeli isprobati. Papiriće savijte i bacite u jednu staklenku. Jednom tjedno izvucite jedan i isprobajte napisanu maštariju.

Šaljite seksi sms-ove

S vremena na vrijeme ne bi bilo loše poslati vašem partneru neki seksualan sms koji će ga u najmanju ruku iznenaditi i razveseliti. Pošaljite mu poruku netom prije no što treba doći doma s posla ili npr. iz spavaće sobe dok on u dnevnoj gleda televiziju.Poruke kojima ga pozivate na seks mogu biti direktne, proste ali i suptilne, ovisno o ukusu i vašim seksualnim željama. Dobre volje i podignutog samopouzdanja odmah će biti raspoložen za akciju, kao i Vi.

Vrijeme je za brijanje

Pripremite se na dvoboj i to na onaj u brijanju! Jedan drugome obrijte dijelove tijela odnosno intimna područja. Ovo bi moglo biti škakljivo, ali i uzbudljivije nego što mislite!

Telefonski seks uvijek pali

Nazovite ga iz susjedne sobe i recite mu da mora raditi sve što mu vi kažete. Natjerajte ga da ode u spavaću sobu, skine se, u slušalicu mu šapućite seksi riječi, a zatim uđite u sobu i dovršite posao! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Položaj 69 je međusobna radnja i zato nije pošteno da jedan od vas teško radi dok drugi samo uživa.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Seks

LELO je oduvijek inovator, pomičući granice i izazivajući konvencije.

Seks

Fetiši možda nisu za svakoga: mnogi od nas ne smatraju se članovima BDSM zajednice, ali neke nas stvari mogu uzbuditi manje ili više od...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.