Zadržite blistav i osunčan ten i nakon ljeta

Iako na suncu moramo biti oprezni, a svoju kožu štititi i njegovati, ljeto nam neminovno podaruje i prekrasan, čisti i osunčan ten. Želite li zadržati taj bakreni izgled, blistati i ostatak godine, svakako isprobajte novi Dr. Hauschka tonirajući fluid koji je vrlo brzo stekao popularnost, a u nastavku pročitajte i zašto.

Dr. Hauschka tonirajući fluid svakom u kombinaciji sa doslovce svakim preparatom za njegu pruža individualnu nijansu, a svakom tenu svježu, nježnu preplanulost. Receptura s tonirajućim mineralnim pigmentima, maslinovim uljem i ekstraktima ljekovitih biljaka od bjelodana i hamemelisa, stapa se s tonom kože, čime omogućuje izrazito prirodnu nijansu tena. Pritom se ten ne prekriva, već vješto osvježava.

Dr. Hauschka Tonirajući fluid poseban je po tome što se kombinira s preparatom za njegu i pruža nam mogućnost da sami prilagodimo nijansu koja nam odgovara. Dozira se po želji s obzirom na nijansu kože, a s preparatom za dnevnu njegu jednostavno ga pomiješajte na dlanu i prije nanošenja na lice provjerite nijansu. Ako upotrebljavate izrazito hranjive dnevne kreme, preporuka je da se tonirajući fluid ne miješa s kremom, već ga nanesite na lice i vrat nakon kreme. Oba načina primjene daju jednak rezultat: svjež i blistav ten te kožu ugodnu na dodir.

Slijedeći više od 50 godina tradicije, Dr. Hauschka kozmetika sadrži samo birane 100% prirodne sastojke iz biodinamičkog i ekološkog uzgoja koji djelotvorno revitaliziraju umornu kožu i vraćaju joj svježinu. Svi su proizvodi bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG).

Dr. Hauschka Tonirajući fluid potražite u bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. rujna točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Barbara Mačina