Zagasiti tonovi iz Gap-a

U prepoznatljivom stilu i u maniri bezvremenske sportske elegancije, popularni američki brend Gap nudi novitete za proljetno-ljetnu sezonu. Možda smo naviknuti na nešto vedrije boje, pogotovo kada su u pitanju topliji dani, no krojem je ova modna marka ostala vjerna svom karakterističnom izričaju. 


Traper kao primarni materijal kolekcije i ovaj put dolazi u raznim bojama i nijansama. Boje su nešto manje žarke i upečatljive i uglavnom u zagasitim tonovima. 


Svojim krojem traperice su uglavnom pripijene uz tijelo, no u ponudi postoje i hlače 'mrkva' kroja – uže prema kraju nogavica, dodajući dašak retra u čitavu kolekciju.


Lagane jakne koje izgledaju kao idealni komad za korištenje na aktivnom odmoru poput safarija, odlično se uklapaju u zemljane tonove podvrnutih bermuda i šorceva. 


Isprane kao i tamne nijanse trapera uklopljene su i na laganim košuljama te haljinama. Tople zagasite nijanse cijele kolekcije odišu ležernošću i casual stilom koji u ovim klasičnim i udobnim modelima odlično nadopunjava toplinu i mekoću ljetnog doba.