Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

ZagrebDox: Gotovo divan život

Poklanjamo vam ulaznice za dokumentarac Svetoslava Draganova

U nedjelju, 23. veljače, počinje još jedan ZagrebDox. Ovogodišnji izuzetan program festivala dokumentarnog filma otvorit će ‘Ljubavna Odiseja’  Tatjane Božić, a u idućim danima donosi čak 30 domaćih dokumentaraca, četiri naslova nominiranih za Oscara, osam onih o spornim temama te šest sjajnih filmova na temu starosti.

Deseti po redu ZagrebDox opet se održava u Cineplexx-u u Kaptol centru, a traje do 2. ožujka 2014. Zanimanje Hrvata, za dokumentarce svaku je godinu sve veće, sudeći po prošlogodišnjoj posjećenosti ovog festivala, pa predlažemo da ove godine svoju kartu rezervirate na vrijeme. Ulaznice za projekcije 10. izdanja ZagrebDoxa od jučer su u prodaji. Filmove iz službene konkurencije, službenog programa i retrospektiva moguće je pregledavati na ovom linku.

Sve ulaznice, osim za besplatne projekcije, mogu se rezervirati u radno vrijeme blagajni i online na stranicama Cineplexxa: www.cineplexx.hr / T. +385 1 56 33 888. Dodatne informacije o prodaji i rezervaciji ulaznica dostupne su ovdje.

Od pregršt festivalskih laureata i hitova, klasika i bisera ovaj put vam donosimo dokumentarac bugarskog autora Svetoslava Draganova koji se više od deset godina bavi režijom, a producent je brojnih nagrađivanih dokumentarnih filmova uključujući Young at Heart (2002), Amateurs (2006) te Life is Wonderful, Isn’t It?(2001), a danas vam danas predstavljamo njegov najnoviji uradak Life Almost Wonderful (Gotovo divan život) koji će se prikazivati u ponedjeljak, 24. veljače, u 13h u Dvorani 3.

Gotovo divan život/ Life Almost Wonderful
Bugarska, Belgija, 2013, 85’

Braća Liliev dijele prezime, ali tu završava sva sličnost. Nemaju čak ni istoga oca. Ime su dobili po majci Lily, koja više nije živa. Najstariji brat Alexandar je frizer. Voli se šminkati i natjecati na frizerskim natjecanjima. Srednji brat Bobby odlučio je zarediti se, ali teško se pridržava zavjeta. Najmlađi brat James svojevrsni je mačo-tip – možda će se i oženiti sa svojom djevojkom, a volio bi biti televizijska zvijezda. Jedina osoba koja ih povremeno okupi njihova je baka, Lilyna majka. Njih četvoro odlaze i na majčin grob. Svaki od njih donio je u životu vrlo različite odluke. Ipak, usprkos različitim stavovima i stilu života, jedno im je zajedničko: svijet je ponekad okrutan prema njima, ali oni još uvijek vjeruju da je život lijep. Sreća je zasad nedostižna, no do nje ih dijeli samo nada.

[box style=”0″]

OSVOJITE ULAZNICE

Poklanjamo vam 2 ulaznice za film ‘Gotovo divan život’  u 13 sati na ZagrebDox-u u Cineplexxu, Kaptol Centar.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom DOX te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove redatelj dokumentarnog filma ‘Gotovo savršen život’?

Vaše prijave primamo do 23. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Tatjana Potkonjak i Jasmina Kursar. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

A tko zna? Gledanje dokumentaraca može potaknuti djecu da otkriju novu strast ili poziv.

Događanja

Posebno izdanje međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se od 4. do 11. listopada u Kinu SC i Teatru &TD Studentskog centra u...

Celebrity

Bivši nogometaš otvorio dušu u avanturi života

Kultura

Život jednog od naših najvećih glazbenika

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.