Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

ZagrebDox: Još jednom

Poklanjamo vam ulaznice za dokumentarac

Deseti po redu ZagrebDox koji se održava u Cineplexxu u Kaptol Centru u ovogodišnjem izdanju donosi čak 30 domaćih dokumentaraca, četiri naslova nominiranih za Oscara, osam onih o spornim temama te šest sjajnih filmova na temu starosti.

ZagrebDox traje do 2. ožujka 2014. , a filmove iz službene konkurencije, službenog programa i retrospektiva moguće je pregledavati ovdje.  Ulaznice, osim za besplatne projekcije, mogu se rezervirati u radno vrijeme blagajni i online na stranicama Cineplexxa: www.cineplexx.hr / T. +385 1 56 33 888. Dodatne informacije o prodaji i rezervaciji ulaznica potražite na službenim stranicama ZagrebDoxa.

Od pregršt festivalskih hitova i zanimljivih filmova danas vam predstavljamo dokumentarac hrvatskih redatelja Ane Opalić i Noah Pintarića koji će se prikazivati u subotu 1. ožujka, u 13 sati, u Dvorani 1.

Još jednom/ Once Again
Hrvatska, 2013, 45’

Film prati živote pet prijatelja, četiri lezbijke i jedne transrodne osobe, od 2007. do 2013. godine fokusirajući se na njihove ljubavne odnose, prijateljstva, aktivizam i kreativan rad. Film je nastao iz potrebe autorice i autora da sagledaju intimne procese u vlastitim životima iz nešto šire perspektive, da detektiraju specifi čnosti vlastita životnog stila s obzirom na marginalnu i diskriminiranu poziciju koju zajednica kojoj pripadaju zauzima u društvu, da ispitaju oblike u kojima se njihova intima odnosi spram političke i društvene stvarnosti koja ih okružuje i da sve to učine iz osobne perspektive.

[box style=”0″]

OSVOJITE ULAZNICU

Poklanjamo vam 2×1 ulaznicu za film ‘Još jednom’ u 13 sati na ZagrebDox-u u Cineplexxu, Kaptol Centar.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom DOX3 te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zovu redatelji dokumentarnog filma ‘Još jednom’?

Vaše prijave primamo do 28. veljače 2014.,do 12h, nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Milić Marija i Željka Alilović. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Posebno izdanje međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se od 4. do 11. listopada u Kinu SC i Teatru &TD Studentskog centra u...

Kultura

Častimo vas s ulaznicama za dokumentarac o novinarskom misteriju

Događanja

Poklanjamo vam ulaznice za dokumentarac Svetoslava Draganova

Knjige i glazba

Film o Nataschi Kampusch, Wikileaksu, White Stripesima te djela veličanstvenih redatelja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.