Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Zaigraj nagradnu igru „Loše si baš kad gladan navijaš“

Najbolji smo navijači na svijetu, a uz Snickers možemo saznati i koji smo uistinu tip navijača ukoliko riješimo test na Facebook stranici Snickers Hrvatska.

Hrvatska gotovo da je hipnotizirana kada krene nogometna ludnica. Svi navijamo, svi smo glasni i šaljemo pozitivne vibracije našim igračima. Najbolji smo navijači na svijetu, a uz Snickers možemo saznati i koji smo uistinu tip navijača ukoliko riješimo test na Facebook stranici Snickers Hrvatska.Tamo se, osim kviza, trenutno provodi i jedna od dvije Snickersove nagradne igre „Loše si baš kad gladan navijaš“. Naime, kako bi obožavatelji Snickers čokoladice navijali još snažnije, moćnije i s pravim rekvizitima Snickers je pokrenuo čak dvije nagradne igre koje završavaju 10. srpnja 2016. godine.

Na službenoj Facebook stranici Snickers Hrvatska, svakog je tjedna moguće osvojiti niz nagrada, a kako biste ih osvojili potrebno se fotografirati u stilu navijača sa sličice iz Snickers čokoladice i svoju fotografiju objaviti na navedenoj Facebook stranici. Stručni žiri odabrat će najoriginalnije i nagraditi tjednim nagradama – sportskom torbom, sportskom bočicom, navijačkim rekvizitima i čokoladicama Snickers. Druga nagradna igra aktualna je na hrvatskom Snickersovom micrositeu. Da biste osvojili stolni nogomet, Play Station 4, brdo Snickers čokoladica i navijačke rekvizite potrebno je skupljati sličice navijača iz Snickers čokoladica i njih tri poslati na zadanu adresu.

AndreaglasnonavijakaoHOTHEADSnickersnavijacica

Upravo to trenutno radi naša poznata kolumnistica i voditeljica, najveća obožavateljica čokoladica, Andrea Andrassy, koja je osim svega navedenog i strastvena navijačica kad god negdje igraju naši sportaši. Iako je uvriježeno mišljenje da djevojke ne prate nogomet i manje navijaju, Andrea uvjerava u suprotno jer kaže da je jednako glasna navijačica kao momci. Osim toga, jednako je tijekom utakmica, baš kao i dečki, bolji sudac od onog na terenu i bolji igrač nego onih 11 koji igraju.

Ne propustite

Gastronomija

Snickers je popularni klasik s obiljem čokolade, karamele, kikirikija i kalorija.

Predstavljamo

Hrvatsku je posjetio gladni gremlin kako bi stanovnike upoznao s njegovim novim virtualnim svijetom

Događanja

Igre bez granica na Jadranskoj obali idu dalje!

Obitelj

Edukacijom do pristojnijih navijača na sportskim tribinama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.