Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Zaljubite se ponovno u svog partnera

5 načina kako se zbližiti s partnerom – opet iznova!

Dugogodišnja veza i brak s vremenom mogu postati nešto što uzimamo zdravo za gotovo. Prvotni osjećaj zaljubljenosti pretvara se u stabilniji i sigurniji osjećaj ljubavi, a ako ne postoje posebne trzavice ili poteškoće, čini nam se da se više ne moramo truditi.

No, da bi odnos s partnerom bio sretan i ispunjavao naš život, oboje partnera moraju stalno poboljšavati međusobni odnos i pronalaziti način za ponovno zaljubljivanje jedno u drugo. Predlažemo vam pet načina koji će vam pomoći da se opet iznova zaljubite u svog partnera.

1. Iskazivanje nježnosti

Nemojte zanemariti neprestano iskazivanje nježnosti niti u svakodnevnom životu. Dodiri i držanje za ruke nisu rezervirani samo za mlade parove. Fizička blizina zbližava i jača emotivnu povezanost među partnerima.
2. Iznenadite ga spojevima

Iako živite s partnerom i dijelite svakodnevni život, ponekad organizirajte tajni sastanak ili spoj s njim na nekom nepoznatom i novom mjestu. Dogovorite se gdje ćete se naći i pripremite mu iznenađenje kada stigne na odredište.3. Razgovarajte o sitnicama

Nemojte dopustiti da vam se komunikacija u braku pretvori u dnevna pitanja kao što su: "Što je za ručak?" i "Jesi li kupio kruh i mlijeko?" Vaši razgovori ne moraju trajati satima, poput onih koji su vjerojatno bili na početku veze. Pitajte ga kako mu je bilo na poslu ili samo recite što je vama na pameti.4. Zabavljajte se zajedno

Sjetite se početaka veze kada ste se zajedno zabavljali i kada ste nasmijavali jedno drugo. Otkrijte stvari u kojima možete zajedno uživati i zabaviti se.

5. Provodite vrijeme odvojeno

Sretna veza ne podrazumijeva provoditi svaki trenutak s partnerom. Njegujte prijateljstva s drugim ljudima i posvetite se svojim interesima koje partnera možda ne zanimaju. Odvojeno vrijeme pružit će vam priliku da se zaželite jedno drugog.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Život u dvoje

Postoje određeni znakovi uz pomoć kojih ćete shvatiti da imate posla s jednim sigma mužjakom.

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Horoskop

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.