Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Zamah modne industrije

Ususret modnom vikendu – Fashion.hr Industrija.

Osvježenje domaće modne scene sajam je mode Fashion.hr Industrija koji će se održati od 11. do 13. ožujka na Zagrebačkom velesajmu. Zamišljen kao suvremeni i interaktivni sajam premijerno će okupiti preko šezdeset izlagača iz cijele Hrvatske koji će prikazati svoje kolekcije i modne proizvode zainteresiranim posjetiteljima, najavili su na današnjoj konferenciji direktor Fashion.hr koncepta Vinko Filipić i direktorica sajma Martina Pandžić-Skoko. 

Zahvaljujući Sajmu mode Zagreb je na putu da postanje regionalno modno središte, dodao je Filipić i istaknuo partnere Sajma – Hrvatsku gospodarsku komoru, Hrvatsku obrtničku komoru i Ministarstvo gospodarstva koji su prepoznali ovu ideju.Upravo je Fashion.hr Industrija primjer i drugim industrijama, poput drvne i produkt dizajna, istaknula je potpredsjednica HGK za gospodarstvo Vesna Trnokop Tanta te je najavila prezentaciju projekta i izvan regije. Potpredsjednica sekcije tekstila, kože i krzna pri Hrvatskoj obrtničkoj komori Branka Jengić naglasila je kako se HOK relativno kasno pridružio projektu čiju su kvalitetu i mogućnosti prepoznali.

Jedan od sponzora Fashion.he Industrije je i DM čija je članica Uprave Marinka Akrap najavila da će se upravo u prodavaonicama DM-a prodavati prvi od proizvoda ovog projekta.

Sajam mode Fashion.hr Industrija će, uz izložbeni, imati i edukativni sadržaj u sklopu kojeg će sudionike i posjetitelje informirati o stanju tekstilne industrije u nas i njezinom položaju na međunarodnom tržištu, najavila je Pandžić-Skoko.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Izbor boje automobila govori o karakternim osobinama, energiji i ambicijama vlasnika vozila.

Video box 1

Modna revija u virtualnoj stvarnosti kao ideja tima Fashion.hr,prvi u Hrvatskoj, oduševila.

S modne piste

Dvojac ELFS je sinoć doista oduševio otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima.

S modne piste

U proteklih 20 sezona BIPA FASHION.HR postavio je visoke estetske i produkcijske standarde, a modna publika i ove sezone s nestrpljenjem iščekuje najuzbudljivije modne...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.