Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Zaposlite se virtualno

Kako se snaći na virtualnom Danu karijera?

Na virtualnom Danu karijera koji se održava od 11. do 18. studenog možete naći posao, informirati se, ostaviti svoj životopis te chatati sa možda budućim poslodavcima.

Virtualni sajam je namijenjen studentima i mladim profesionalcima koji traže prvi posao ili možda promjenu karijere.

Koje tvrtke su dostupne?

Svaki dan dok sjedite za računalom možete internetski razgovarati s poslodavcima. Zavalite se udobno u naslonjač i pronađite posao koji vam odgovara. Tako možete chatati sa HR regruterima iz 15 tvrtki te možebitno pronaći nešto.

Ako npr. kliknete na Zagrebačku pivovaru pogledajte informacije, posjetiti download – zonu gdje možete skinuti sve potrebne informacije koje će vam koristiti u daljnjim razgovorima sa ljudima iz Zagrebačke pivovare. Kad kliknete na dio „savjetnik za karijeru“ tamo ćete naći iskustva zaposlenih i savjete za karijeru. Također ispunite anketu te ostavite svoj životopis.

Poslodavci na chatu:Zagrebačka pivovara, T-HT, Nova Tv, Vip, Zagrebačka banka, Hawlett Packard, Kofax, L’Oreal, Manpower, McDonald’s, Microsoft Hrvatska, MORH, Nestle Adriatic, Svijet jezika Vodnikova 12, ZŠEM.
Što želite raditi?

Možete vidjeti i zanimljive prezentacije iz T-HT-a, L’Oreala, Microsofta te Zagrebačke škole za menadžment koji vam mogu podariti koji kvalitetan poslovni savjet.

Ako ne znate što bi zapravo radili ispunite orijentacijski test gdje ćete odgovorom na nekoliko jednostavnih pitanja uz pomoć virtualnog vodiča pronaći idealnog poslodavca.

Važna napomena je da za sudjelovanje u virtualnom traženju posla morate imati Flash 9 instalaciju na računalu te ADSL internetsku vezu.

Uz Virtualni Dan karijera razmislite što zapravo želite raditi, koje su vam prednosti i mane i kako tražiti posao, naravno onakav kakvim biste biti zadovoljni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Kako bi vaš sljedeći razgovor za posao prošao sjajno, savjetujemo vam da se potrudite pokazati da posjedujete sljedeće četiri vještine.

Dobar posao

Za zaposlene žene menopauza može negativno utjecati na efikasnost na poslu zbog toga što utječe i na pamćenje i na koncentraciju

Top menadžerica

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, u svom četvrtom izdanju, okupit će vodeće međunarodne i domaće...

Duh i tijelo

Bezbroj je varijacija na temu, ali poanta je da se stvari stalno mijenjaju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.