Zara TRF kaputi i jakne

Bilo da preferirate udobne pernate jakne ili kapute klasičnih krojeva, ovu zimu u Zarinim trgovinama bez problema ćete pronaći ono što vam je potrebno u sklopu nove kolekcije iz mladenačke linije TRF. Nezamislivo je preživjeti zimu baz kvalitetnog kaputa ili jakne koja grije, a ujedno i upotpunjava stil. U Zari vas čekaju oni koji će vašoj osobnosti dati možda novu dimenziju i preokret ili se pak prikloniti svojstvenom vam modnom izričaju.

Zgodan dodatak gotovo svakoj odjevnoj kombinaciji je prsluk s kapuljačom u živahnoj žutoj boji i od brušene kože s postavom od umjetnog krzna.

Klasična parka je zimski komad koji morate imati u ormaru i koji osim što je funkcionalan je i oku ugodan, a isto tako ništa manje već godinama popularan tzv. đubretarac, je u ovoj verziji upotpunjen krznom oko kragne.

Klasični crni i bijeli kaput su detalji s kojima pogreške u odijevanju jednostavno nisu moguće.

Iako ove zelene jakne možda na prvu djeluju kao nosive isključivo u dnevnim kombinacijama, ipak spojene s haljinicama prikladnim za večernji izlazak i upotpunjene s gležnjačama, dobivaju drugačiju i nadasve zanimljivu notu.

Umjetno krzno je toplo i nadopunjuje gotovo svaki stil. Bilo da je u pitanju uzorak leoparda na njemu ili imitacija zečijeg krzna, na jedinstven i zanimljiv način 'diže' iskombiniranu odjeću.

Sivo-zelena jakna podstavljena s umjetnim krznom je ultimativni komad sportske odjeće koja se savršeno uklapa i na štikle, dok je kaput – vesta s etno motivima ipak nešto prikladniji za dnevne kombinacije. 

Podignite svoju večernju ili dnevnu kombinaciju s bijelom jaknicom od umjetnog krzna na patentni zatvarač ili s kaputićem od istog materijala, ali u zagasitoj boji petrojela.