Zaštita i njega kose na ljetnom suncu

Kosa izložena suncu, vjetru i slanoj ili kloriranoj vodi može postati suha, ispucala poput slame. Pigmenti boje kose također mogu postupno izblijediti.

Keune Sun sublime linija s esencijalnim mineralima, proteinima i UV zaštitom obnavlja i štiti oštećenu kosu.

Šampon s antikolorin kompleksom odstranjuje s kose i kože proizvode za zaštitu od sunca, klora i morske vode i pri tom kožu i kosu blago hidratizira.

21119 CLSunSublimeSH250mlFRegenerator sa shea maslacom dubinski regenerira kosu i daje joj sjaj.

keuneTretman s peptidima pšenice, vitaminom E i polifenolima iz sjemenki grožđa intezivno njeguje i štiti kosu od oštećenja nastalih pod utjecajem sunčeva zračenja.

Sun Sublime TreatmentSerum s vitaminom E i UV zaštitom zaglađuje kosu i štiti strukturu prirodne i obojene kose.

Ulje sa zaštitnim faktorom 8 štiti kosu i kožu od isušivanja i štetnog utjecaja UV sunčevog zračenja. Oryzanol služi kao prirodan UV filter. Vitamin E potpomaže efekt Oryzanola te daje kosi volumen i sjaj. Squalane ulje formira tanki zaštitni sloj na kosi kako bi kosa bila hidratizirana.

Prodajna mjesta:

Keune specijalizirani dućan u Splitu, Trogirska10 i u Zagrebu, Probraženska 1 i Odranska 6 Kozmo, Muller, Nama, i Keune frizerski saloni.

OSVOJITE POKLON PAKET

Keune vam poklanja 3×1 poklon paket.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, pošaljite sms-om ključnu riječ SHEKEUNE i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe tvrtke Keune, kojima kupce i posjetitelje njihove internetske i Facebook stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 31. srpnja 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati
Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938
Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnice su Irena Jakić, Petra Tomac i Jasmina Sizgorić. Čestitamo!