Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Zaštita od sunca bez mrlja na odjeći? Moguće!

Kako se zaštititi od sunca, a zaštititi i odjeću od mrlja?

Kako se zaštititi od sunca, a zaštititi i odjeću od mrlja? Kreme za sunčanje uzrokuju mrlje koje se teško uklanjaju i s kupaćih kostima, najčešće napravljenih od sintetičkih materijala koji dobro upijaju mrlje. Bezbrižno ljeto i bezbrižne omiljene modne kombinacije moguće su uz novu formulu pouzdanih NIVEA SUN proizvoda.

Zaštitu koži pružaju uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera te zaštitni faktor, a za zaštitu odjeće zadužen je patentirani kompleks koji sadrži dva agensa s različitim funkcijama. Kompleksirajući agens privlači i na sebe veže ione metala iz vode u kojoj se pere odjeća, a drugi agens veže na sebe UV filtre te tako onemogućava njihovo taloženje na odjeći i pomaže u njihovom ispiranju. Ovaj kompleks aktivira se prilikom pranja i djeluje isključivo na odjeću. Zvuči nam prestručno? Da pojednostavimo, u njihovom laboratoriju simulirali su različite uvjete iz stvarnog života prilikom korištenja proizvoda za sunčanje što im omogućilo testirati formulu, usporediti rezultate i optimizirati kompleks koji se odnosi na uklanjanje mrlja.

NIVEA SUN savjeti za lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima

  • Perite odjeću na niskoj temperaturi
  • Koristite tekući deterdžent
  • Ne koristiti izbjeljivač
  • Kupaći kostim isperite nakon svakog nošenja

Nova formula dio je dobro poznate NIVEA SUN Protect & Moisture linije hidratantnih proizvoda za zaštitu od sunca. Vodootporna formula jača prirodnu zaštitnu barijeru kože, pruža dugotrajnu i dubinsku 24-satnu hidrataciju te sadrži visokoučinkovite UVA i UVB filtre. Hidratantni sastojci pantenol i glicerin smiruju nadraženu kožu, štite ju i održavaju razinu hidratacije koja je koži potrebna za vrijeme boravka na suncu. Patentirani kompleks štiti odjeću od mrlja i olakšava uklanjanje.

NSU_16624_Clementine_P_M_Range_at_beach_BTL_Print (300 dpi)

NIVEA SUN Protect & Moisture hidratantni losion za sunčanje

Hidratantni losion za sunčanje koji pruža pouzdanu zaštitu od sunčeva zračenja te dubinski hidratizira kožu. Sadrži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera, vodootporan je, štiti od opekotina i preranog starenja kože te umanjuje rizik od alergija izazvanih suncem. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana. ZAŠTITA ODJEĆE: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (200 ml): 59,90 kn (SPF 15)
MPC (200 ml): 76,90 kn (SPF 20)
MPC (200 ml): 85,90 kn (SPF 30)
MPC (200 ml): 97,90 kn (SPF 50+)

NIVEA Sun Protect & Moisture hidratantni sprej za sunčanje

Hidratantni sprej za sunčanje koji pruža pouzdanu zaštitu od sunčeva zračenja te dubinski hidratizira kožu. Sadrži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera, vodootporan je, štiti od opekotina i preranog starenja kože te umanjuje rizik od alergija izazvanih suncem. Brzo se upija i nije ljepljiv. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana. ZAŠTITA ODJEĆE: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (200 ml): 82,90 kn (SPF 15)
MPC (200 ml): 86,90 kn (SPF 20)
MPC (200 ml): 92,90 kn (SPF 30)

NIVEA Sun Protect & Moisture dječji hidratantni losion za sunčanje

Njegujuća formula posebno je formulirana kako bi zaštitila nježnu dječju kožu. Sadrži učinkoviti sustav UVA/UVB-filtera koji djeluju odmah po nanošenju, pruža dugotrajnu zaštitu i iznimno je vodootporan. ZAŠTITA ODJEĆE: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (200 ml: 85,90 kn (SPF 30)
MPC (200 ml): 97,90 kn (SPF 50+)

NIVEA Sun Protect & Moisture hidratantni sprej s pumpicom

Formula sadrži poboljšanu ravnotežu UVA i UVB-filtera koji štite zdravlje kože. Hidratantni sprej s pumpicom pruža trenutnu zaštitu od opeklina i preranog starenja kože te pomaže smanjiti rizike od pojave alergija na sunce. Njegujuća i vodootporna formula pruža temeljitu i pouzdanu hidrataciju. ZAŠTITA ODJEĆE: Inovativna formula omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima.
MPC (300 ml): 99,90 kn (SPF 20)
MPC (300 ml): 110,90 kn (SPF 30)

Pročitajte još

Trendovi

Novi Eau Thermale Avène Cleanance Women korektivni serum pomaže smanjiti mrlje, poboljšava teksturu kože i smanjuje pojavu pora.

Savjeti i preporuke

Uporaba dezodoransa netom poslije brijanja sada je moguća uz učinkovitu i baršunasto nježnu njegu NIVEA Original Care antiperspiranta!

Savjeti i preporuke

Smilje u svom sastavu sadrži ljekovite italodione, regenerirajuće neterpenske di-ketone, monoterpenske alkohole, monoterpene, estere, eterična ulja, gorke tvari, bioflavonoid i arzanol.

Kućni ljubimci

Iako nam često djeluje da ćemo iskočiti iz kože od vrućine, nažalost, našim četveronožnim, krznenim prijateljima je još toplije!

Advertisement