Zaštitite kožu od proljetnog sunca

S prvim proljetnim danima sve više boravimo na otvorenom, koristimo svaku priliku kako bismo nakon duge zime udahnuli svjež zrak i popili kavu na kakvoj terasi. no, uz blagodati koje nosi boravak na otvorenom, moramo biti svjesni i određenih rizika.

Naime, koža nam je nakon zime nezaštićena, krhka. Boravak u zatvorenom, ugrijani zrak i hladnoća učinili su svoje. Sad treba kožu regenerirati i zaštititi od utjecaja proljetnog sunca koje je jače nego što se čini. Odavno znamo da je potrebno zaštititi kožu od štetnog djelovanja sunčevih zraka tokom čitave godine a proljeće sigurno nije iznimka, dapače koliko sunce bilo ugodno u proljeće je sve jače.

Dakle ne izlazite bez da ste nanijeli svoju dnevnu njegu sa zaštitom!

Koža je svakodnevno izložena štetnom utjecaju sunca i zagađivača iz okoline. Pritom gubi vlagu, isušena je i postaje neotporna, a djelovanje UVA i UVB zračenja donosi dugoročne posljedice i oštećenja. Kozmetika Adrience ima odgovor i na taj problem – Oligosource zaštitnu hidratantnu njegu sa SPF 20.

Ta krema za zaštitu normalne i suhe kože inovativna je njega koja obnavlja nivo vlage i minerala u koži zahvaljujući atomiziranoj morskoj vodi iz Jadrana te štiti kožu zahvaljujući UVA i UVB filterima nove generacije. Zahvaljujući njoj, koža je zaštićena od vanjskih utjecaja, ne gubi vlagu i održava mekoću i zdrav izgled. Krema je namijenjena i osjetljivoj koži.

Riječ je o jedinstvenoj njezi koja:

  • Štiti kožu od posljedica sunčevih zraka
  • Nadoknađuje izgubljenu vlagu te minerale i oligoelemente
  • Sadrži ekstrakt crvene alge bogat vitaminima (B1, B2, C i PP).

Najbolje ju je koristiti u kombinaciji s Oligosource intenzivnim hidratantnim serumom i Oligosource hidratantnom njegom za područje oko očiju.

Oligosource zaštitna hidratantna njega sadrži morsku vodu iz Jadrana, izrazito bogatu mineralima i oligoelementima koji su neophodni za funkcioniranje stanica kože, a ekstrakt crvene alge dubinski vlaži kožu i osigurava joj vitamine (B1, B2, C5, C i PP). Sadrži i AquaBiO-3 Complex (jedinstvena kombinacija morske vode iz Jadrana, ekstrakta alge Corallina Officinalis i planktona) koji dubinski vlaži, hrani i daje energiju koži te ekstrakt alge Codium tomentosum koji štiti kožu od gubitka vlage.

Cijena ove kreme u trgovinama je oko 124,50 kn.